Mert Yildirim Paylaşımcı Üye Katılım 8 Kas 2013 Mesajlar 553 Tepkime puanı 0 2 Ocak 2014 #1 arkadaslar yavrum yuvadan atlayali 1saat oldu 1 bucuk saat sonra gene bakdim yuvnin icine gene girmis normalmi ?
arkadaslar yavrum yuvadan atlayali 1saat oldu 1 bucuk saat sonra gene bakdim yuvnin icine gene girmis normalmi ?
B Berrin YASMİN Emektar Üye Katılım 28 Ocak 2013 Mesajlar 1,533 Tepkime puanı 11 2 Ocak 2014 #2 normal benim yavrularımda öyle davranıyordu.
E Elif AKDOĞANOĞLU Guest 2 Ocak 2014 #3 aynen normal bir durum. yakında yuvadan atlayıp kendi başının çaresine bakacağının işaretini veriyor.
aynen normal bir durum. yakında yuvadan atlayıp kendi başının çaresine bakacağının işaretini veriyor.
abdulkerim demir Paylaşımcı Üye Katılım 25 Haz 2013 Mesajlar 486 Tepkime puanı 3 2 Ocak 2014 #4 sıkıntı yok yakında başının çaresine bakar sen yere biraz yem serp dışarda iken babası yem yerken onuda alıştırır
sıkıntı yok yakında başının çaresine bakar sen yere biraz yem serp dışarda iken babası yem yerken onuda alıştırır