Ayağında bir problem var

ebubeyza

Meraklı Üye
İki üç gündür inceliyorum ilk başlarda sadece ayağının üstüne basmıyordu şehir dışına çıktım ve ayağı kötü olduğu için götürmek istemedim hava değişimi iyi gelmez diye velhasıl kelam geldiğimde bu vaziyette idi ayağını incitecek bir şey de yapmadı dokunduğum zaman ısırmıyor da ama kavramıyor elimizi sağ ayağı ikinci olarak geçmeyen Bi tüy kapsülü var kafasında neden https://streamable.com/s07jrg

Ayağını görmeden bir yorum yapmamız zor. İncinmiş olabilir bir çok ihtimal daha var. Siz B kompleks, D vitamini ve magnezyum desteği verin her halükarda. Ayağı gördükten sonra gerekirse tedavi de öneririz.

Görünürde bir kızarıklık yok morarma da yok ve tepki de yok bağırma vs incitmiş olsa veya burkmuş olsa dokunduğum zaman ısırırdı illaki sorun içten mi geliyor acaba

Sorun ayağında değildir belki,çünkü kuş eğiliyor aşağı doğru sanki ağrısı varmış gibi.
Ayaklarında sorun olsa tünekten düşer.

Dışkısında da bir anormallik yok sadece böyle uyumaya başladı göğsü bir tık şiş gibi geldi bana ama sağ ayağı elimizi kavramıyor da pff bilmiyorum yaa

Ya kıyamam çok yormamaya çalışın yanındaki diğer kuştan ayırın lütfen tunekte değilde kafesin dibinde Dursun tunekte daha çok yorulur. Sanırım tüy dökümünde beslenmesine dikkat edin lütfen probiyotik b vitamini ve Multi vitamin takviyesi yapın

Elimden geldiğince yormamaya çalışıyorum fakat yere inmiyor vitamin ve probiyotik desteği de sağlıyorum 😔

Geri