Eyw reisRöhnfried Bt-amin Forte B Vitamini Takviyesi 50ml(mükemmel Tüy) (bölünmüş Ürün Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
Röhnfried Bt-amin Forte B Vitamini Takviyesi 50ml(mükemmel Tüy) (bölünmüş Ürün yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
@FındıkBaba @ADRIAN sizce ne almalıyım? Arkadaşın önerdiği iyimi? Siz daha iyi bilirsinizB vitamini takviyesi için öneri verebilir misiniz?
SM-A207F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Eyw reis bende tüy için istiyordumGervit ala bilirsin hem tüy hemde üreme amaclı 2 isini bir anda görur
Bu bahsettigim vit normal dönemdede kullana bilirsin onun icin direk b vit almanin mantıgı yok gervit i normal dönemdede kullanmak daha mantikliEyw reis bende tüy için istiyordum
Çok teşekkür ediyorumBu bahsettigim vit normal dönemdede kullana bilirsin onun icin direk b vit almanin mantıgı yok gervit i normal dönemdede kullanmak daha mantikli
İstiosan bölünmüs var yollaya bilirimÇok teşekkür ediyorum
Adrian ve FındıkBaba da yazsın onları bekliyorumİstiosan bölünmüs var yollaya bilirim
Adrian ve FındıkBaba da yazsın onları bekliyorum
Diom ama illede @FındıkBaba bi sölesin dioSadece B vitamini yerine Gerwit-W alabilirsiniz. İçerisinde 18 farklı vitamin bulunur, kuşunuzun tüy döneminde veya normal zamanlarda ihtiyacı olduğu vitaminlerin büyük bir çoğunluğunu karşılar.