Ekstra b vitamini bir tek tüy döneminde verilmeli..Arkadaşlar bir şey sormak istiyorum gerwit multivitamin kullanıyorum bunun içeriğinde de b vitamini var ekstra olarak yine b vitamini kullanımı şartmı
Şuan kuşum tüy döneminde ama elimde ekstra b vitamini yok sadece o vitamin yeterli gelir mi acaba başka bir şey önerir misiniz ek olarakEkstra b vitamini bir tek tüy döneminde verilmeli..
Tüy dönemini çok ağır geçirmiyor ise şimdilik masraf yapmanıza gerek yok müsait olduğunuz zaman almanız sağlıklı olur tüy gelişimi için yararı büyük..Şuan kuşum tüy döneminde ama elimde ekstra b vitamini yok sadece o vitamin yeterli gelir mi acaba başka bir şey önerir misiniz ek olarak
Çok şükür ağır geçirmiyor başka önereceğiniz bir şey var mı vitamin dışında probiyotik ve vitamin kullanıyorum b vitamini de alırım tabiki çok önemliyseTüy dönemini çok ağır geçirmiyor ise şimdilik masraf yapmanıza gerek yok müsait olduğunuz zaman almanız sağlıklı olur tüy gelişimi için yararı büyük..
Tüy döneminde yulaf miktarı arttırılabilir vitamin, probiyotik ve b vitamini dışında çok gerekli birşey yok diğerleri ekstraya giriyor.Çok şükür ağır geçirmiyor başka önereceğiniz bir şey var mı vitamin dışında probiyotik ve vitamin kullanıyorum b vitamini de alırım tabiki çok önemliyse
Çok teşekkürler cevaplarınız için iyi gecelerTüy döneminde yulaf miktarı arttırılabilir vitamin, probiyotik ve b vitamini dışında çok gerekli birşey yok diğerleri ekstraya giriyor.