Alperen Çoban
Yeni Üye
2 adet muhabbet kuşum var ve banyoya alıştıramıyorum spreyle de benden uzaklaştıklarını hissediyorum banyoluğum yok maalesef ne yapabilirim
Benim öyle bir bilgi tecrübem yok ama daha bebiş gibi çok tatlı maşallah Allah sağlıklı ömür nasib etsin.
TesekkurlerBenim öyle bir bilgi tecrübem yok ama daha bebiş gibi çok tatlı maşallah Allah sağlıklı ömür nasib etsin.
alnına kadar gelen çizgiler ve göz bebeğinin etrafında beyaz çizgi oluşmaması kuşunuzun 0-6 aylık arası olduğunu gösteriyor.
2 adet muhabbet kuşum var ve banyoya alıştıramıyorum spreyle de benden uzaklaştıklarını hissediyorum banyoluğum yok maalesef ne yapabilirim
Teşekkürleralnına kadar gelen çizgiler ve göz bebeğinin etrafında beyaz çizgi oluşmaması kuşunuzun 0-6 aylık arası olduğunu gösteriyor.
Bn de uzun sureden beri bunu deniyorum , banyolugun uzerini catlattim, oraya dal dari asiyorum , arkaya kadar itiyorum ama malesef ne yapip edip onu one cekiyorlar icine girmiyorlar , marul maydonoz meyve herseyle denedim , icindeki suyu bosaltinca giriyorlar tabani ilgilerini cekiyor. Ikisini de alistoramadim, vicek sulama fisfisi ile yapmaya calisiorum ama cok kacisiyorlar , gozlerine gelmesin diye de dikkat etmeye calisiorum , baska ne deniyebilirim? Teaekkurlerbanyoluk alıp içine 2-3 çeşit sevdigi meyve-sebze yerleştir gerisini ona bırak tek yapman gereken bu.
Bn de uzun sureden beri bunu deniyorum , banyolugun uzerini catlattim, oraya dal dari asiyorum , arkaya kadar itiyorum ama malesef ne yapip edip onu one cekiyorlar icine girmiyorlar , marul maydonoz meyve herseyle denedim , icindeki suyu bosaltinca giriyorlar tabani ilgilerini cekiyor. Ikisini de alistoramadim, vicek sulama fisfisi ile yapmaya calisiorum ama cok kacisiyorlar , gozlerine gelmesin diye de dikkat etmeye calisiorum , baska ne deniyebilirim? Teaekkurler
SM-G930F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kuslarin banyoluklarina biraz marul koy ve hic karisma girmek isterlerse girirler2 adet muhabbet kuşum var ve banyoya alıştıramıyorum spreyle de benden uzaklaştıklarını hissediyorum banyoluğum yok maalesef ne yapabilirim
henüz hiçbir meyve sebzeye alışkın değillerbanyoluk alıp içine 2-3 çeşit sevdigi meyve-sebze yerleştir gerisini ona bırak tek yapman gereken bu.
Sorun değil sen koy beklehenüz hiçbir meyve sebzeye alışkın değiller