M
maşallah afiyet olsun hepsi patates gibi olsun![]()
Maşallah çok güzeller.
Maşallah hepsi birbirinden tatlı.
maşaallah![]()
maşallah dal darıya bayılıyo benimkilerde ama cok pahalı 11 tane nüfus olunca yetiştiremez oldum![]()
oy maşallah 100 kere 1000 kere![]()
teşekkürler arkadaşlar
-- MUHABBETKUSU.COM.TR; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 03:05 -->-> Daha önceki mesaj 03:04 --
teşekkürler herkeseburda millet deniyor
bende de 8 tane var ama çok şükür onlar mutlu olsunda paramı harcıyorum elimden geldikçe
-- MUHABBETKUSU.COM.TR; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 03:06 -->-> Daha önceki mesaj 03:05 --
sağol canım benim senin dişiyi yiyor musun sen hala![]()
geçen gün aldım elime her yerini ruj yaptımöpe öpe bitirdim aslım ben dayanamıyorum çok şirin hayvanlar erkek korkmasa onuda alıp öpücem ama zaten tırsık iyice kudurmasın diye almıyorum onu
ALIM3707 - YouTubearkadaşlar bu kuşun neyi var acaba bi fikri olan varmı yem yedikten sonra sürekli bu hareketi yapıyo ve nefes almakta zorluk çekiyor 4 aydır bizimle,yemesinde içmesinde hiçbir sıkıntı yok ama hep cuf cuf yapıyor
-- MUHABBETKUSU.COM.TR; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 17:38 -->-> Daha önceki mesaj 17:36 --
Hasta kuş - YouTube
Hahahaha gece gece güldüm iyi vallaben de dayanamıyorum ama benimde dişiler tırsık erkekler keyfini bile bozmaz
![]()
maşallah maşallah ne güzeller...
çok güzeller maşallah
Maşallah, bizimkilere yem dayanmıyor, çuvalla almaya başladık.