Yağmur-milka
Paylaşımcı Üye
Zorlanıyor tuvaletini yaparkenBence problem yok gibi ama vücudu biraz susuz kalmış olabilir. Salatalık yedirin. Gazı kaçmış maden suyunu suluğa 3/4 oranında koyun 1/4 normal su olsun.
Vücut susuz kalmış bence. Su oranı yüksek meyvelerden de verebilirsiniz.Zorlanıyor tuvaletini yaparkenkabız olmuş olabilir mi salatalık koydum kafesine iyi gelir inş.
Soda yerine sera mineral olur mu yoksa soda mı koymalıyımVücut susuz kalmış bence. Su oranı yüksek meyvelerden de verebilirsiniz.
Sera mineral de olabilir ayarı ile eklerseniz dediğim gibi gazı kaçmış maden suyu da olabilir.Soda yerine sera mineral olur mu yoksa soda mı koymalıyım
Hala düzelmedi kaç gün beklemeliyimSera mineral de olabilir ayarı ile eklerseniz dediğim gibi gazı kaçmış maden suyu da olabilir.
Hala düzelmedi kaç gün beklemeliyim![]()
Salatalık, karpuz gibi sulu meyvelerden yedirdiniz mi?Hala düzelmedi kaç gün beklemeliyim![]()
Şuan daha iyi sürekli sebze yedirdim taze semizotu. Kıvırcık dereotu salatalık elma arada yeşil arada beyaz gibiSalatalık, karpuz gibi sulu meyvelerden yedirdiniz mi?
o maden suyunu yap hayvansever03 ün dediğiniŞuan daha iyi sürekli sebze yedirdim taze semizotu. Kıvırcık dereotu salatalık elma arada yeşil arada beyaz gibi