Koray DANIŞMAZ Süper Moderatör Muhabbet Kuşu Üreticisi Katılım 13 Mar 2014 Mesajlar 1,327 Tepkime puanı 83 27 Mar 2016 #1 Yavru ve yetişkin mubislerimin fotosunu çekmeye çalışıyorum ama netteki gibi bi türlü güzel cekemiyorum siz nasıl cekiyorsunuz
Yavru ve yetişkin mubislerimin fotosunu çekmeye çalışıyorum ama netteki gibi bi türlü güzel cekemiyorum siz nasıl cekiyorsunuz
E Emre Özcan Meraklı Üye Katılım 24 Ara 2015 Mesajlar 322 Tepkime puanı 32 27 Mar 2016 #2 koray danışmaz' Alıntı: Yavru ve yetişkin mubislerimin fotosunu çekmeye çalışıyorum ama netteki gibi bi türlü güzel cekemiyorum siz nasıl cekiyorsunuz Genişletmek için tıkla ... çekerken kamerayı merak edeceklerdir kafesin üst tarafına doğru tutarsan ilgilerini çeker . biraz hızlı olmak gerek
koray danışmaz' Alıntı: Yavru ve yetişkin mubislerimin fotosunu çekmeye çalışıyorum ama netteki gibi bi türlü güzel cekemiyorum siz nasıl cekiyorsunuz Genişletmek için tıkla ... çekerken kamerayı merak edeceklerdir kafesin üst tarafına doğru tutarsan ilgilerini çeker . biraz hızlı olmak gerek