B Bayram Guest 19 Şub 2014 #1 1 Çift Mubabbet Kuşum Var Ama Cinsleri Farklı Erkek Çekoslavak Dişi İse Hollanda Acaba Eş Olup Çiftleşirlermi ? CEVAPLARINIZI BEKLİYORUM.!
1 Çift Mubabbet Kuşum Var Ama Cinsleri Farklı Erkek Çekoslavak Dişi İse Hollanda Acaba Eş Olup Çiftleşirlermi ? CEVAPLARINIZI BEKLİYORUM.!
H Hürkan YILMAZ Guest 19 Şub 2014 #2 Tabiikide çiftleşirler sorun olmaz sadece eş olmaları ve biraz zaman.
CEM CANER Onursal Üye Katılım 3 Eki 2013 Mesajlar 2,819 Tepkime puanı 13 19 Şub 2014 #3 çiftleşmelerinde bir sorun yok kuşların resimlerini koyarsanız daha iyi olur
Oğuz ATEŞ Paylaşımcı Üye Katılım 15 Eyl 2013 Mesajlar 799 Tepkime puanı 1 19 Şub 2014 #4 Sorun olmaz merak etme çift olduklarına eminsin değilmi.
Mert Yildirim Paylaşımcı Üye Katılım 8 Kas 2013 Mesajlar 553 Tepkime puanı 0 19 Şub 2014 #5 ciftlesmede sorun olmaz eslesmelerini ve ciftlesmelerini bekleyin gerisi sabir simdiden hayirli yavrular..
ciftlesmede sorun olmaz eslesmelerini ve ciftlesmelerini bekleyin gerisi sabir simdiden hayirli yavrular..
B Bayram Guest 19 Şub 2014 #7 Eş Değiştirdim Dişiyi Sonradan Aldım Bi Sorun Olurmu Diğer Kuş Çok Hırçındı Erkeği Dövüp Duruyordu Kuş Beğenmiyordu
Eş Değiştirdim Dişiyi Sonradan Aldım Bi Sorun Olurmu Diğer Kuş Çok Hırçındı Erkeği Dövüp Duruyordu Kuş Beğenmiyordu
Gökhan Naçar Paylaşımcı Üye Katılım 27 Haz 2013 Mesajlar 829 Tepkime puanı 0 19 Şub 2014 #8 alısmaları ıcın 1 ay sure tanıyın fazlada rahatsız etmeyın kus sesı veya sarkı dınletın orta seste adapte olsunlar
alısmaları ıcın 1 ay sure tanıyın fazlada rahatsız etmeyın kus sesı veya sarkı dınletın orta seste adapte olsunlar