Doğukan Hazar
Emektar Üye
Baktim gulsen hanim bu makyaj sungerini nerden aldiniz
konu makyaj olunca fransiz kaldim haliyle

Herhangi bir bijuteri ya da büyük marketlerde de vardır Doğukan. Oradan temin edebilirsin.Baktim gulsen hanim bu makyaj sungerini nerden aldinizkonu makyaj olunca fransiz kaldim haliyle
Gökhan beyin dediği yerden aldım kendim bile kullanmıyorum ama kuşuma aldımBaktim gulsen hanim bu makyaj sungerini nerden aldinizkonu makyaj olunca fransiz kaldim haliyle
Arkadaslar suanda 12 günluk bi yavru muhabbet kusu var annenin altinda. 8 günlukken bilezik takmistim. Bugun yuvaligi kontrol ederken farkettim ki cikartmislar bilezigi. Dedim ki zayif diye heralde erken taktigim bilezigi. 12 günlük oldugu icin haliyle normal bilezik olmadi. Ben de jumbo bileziklerinden taktim. Onu da cikartmislar. Simdi cikarttigi bilezigi tekrar taktim. Sizce neden yapar kuslar? Basiniza boyle bir sey geldiyse cozumu nedir![]()
![]()
Dogukan olcakHerhangi bir bijuteri ya da büyük marketlerde de vardır Furkan. Oradan temin edebilirsin.
Tesekkur ederim. Daha iyileri sizin olsun insallahŞunun çirkinliğine bakinsan inanmıyor sonradan güzel bir hale geleceğine. Maşşallah iyi üretimler.
Yavruların seceresini daha iyi takip edebilmek adına bilezik kullanılıyor. Üreticiler ve pazar için bir marka gibidir. kuşu kimin ürettiği, hangi çiftin yavrusu olduğu ve doğum yılı öğrenilir, değiştirilemediği için de güvenli oluyor.Bilmedigim için soruyorum. Niye bilezik takıyoruz?