M Mahmut Erdi İŞLER Guest 4 Nis 2013 #2 bildigim kadarıyla derneklerde oluyor. fakat sitede de reklamı bulunan naturbird te de gormustum sanırım bi bakınz
bildigim kadarıyla derneklerde oluyor. fakat sitede de reklamı bulunan naturbird te de gormustum sanırım bi bakınz
M muhabbetkusu Yönetici Site Yöneticisi Katılım 16 Ocak 2013 Mesajlar 3,078 Tepkime puanı 52 4 Nis 2013 #3 Buyrun Özgür Bey, KANARYA MUHABBET RENK BİLEZİĞİ 100 LÜ
O ozgur Guest 4 Nis 2013 #4 muhammet bey ben bu site anlayışını çözemedim fiyat 5 tl diyor.kaç adet 5 tl mesaj yolladım bana dönüşmü yapıcaklar nasıl olucak bu süreç..
muhammet bey ben bu site anlayışını çözemedim fiyat 5 tl diyor.kaç adet 5 tl mesaj yolladım bana dönüşmü yapıcaklar nasıl olucak bu süreç..
M muhabbetkusu Yönetici Site Yöneticisi Katılım 16 Ocak 2013 Mesajlar 3,078 Tepkime puanı 52 4 Nis 2013 #5 Özgür Bey paket içerisinden 100 adet çıkıyor ve 100 adet fiyatı 5 TL Firma Sahibi Erol Bey ile bu numaradan iletişime geçerek detaylı bilgi alabilirsiniz; Erol YILDIRIM 0554 952 79 73
Özgür Bey paket içerisinden 100 adet çıkıyor ve 100 adet fiyatı 5 TL Firma Sahibi Erol Bey ile bu numaradan iletişime geçerek detaylı bilgi alabilirsiniz; Erol YILDIRIM 0554 952 79 73
O ozgur Guest 4 Nis 2013 #6 anladım ben ordaki bilgileri doldurdum mesajınız iletilmiştir dendi.bana tellemi dönüş yapılıyo yoksa mail yoluylamı.
anladım ben ordaki bilgileri doldurdum mesajınız iletilmiştir dendi.bana tellemi dönüş yapılıyo yoksa mail yoluylamı.
M muhabbetkusu Yönetici Site Yöneticisi Katılım 16 Ocak 2013 Mesajlar 3,078 Tepkime puanı 52 4 Nis 2013 #7 Erol YILDIRIM ( NATURBIRD FİRMA YETKİLİSİ ) 0554 952 79 73
E efeysf Guest 9 Haz 2013 #8 orjınal uretıcı bılezıklerını nası temın edebılırız derneklerde mı satılıyor nasıl uye olunuyor dernek sitelerinde bile doğru düzgün bilgi yok
orjınal uretıcı bılezıklerını nası temın edebılırız derneklerde mı satılıyor nasıl uye olunuyor dernek sitelerinde bile doğru düzgün bilgi yok
M muhabbetkusu Yönetici Site Yöneticisi Katılım 16 Ocak 2013 Mesajlar 3,078 Tepkime puanı 52 9 Haz 2013 #9 efeysf' Alıntı: orjınal uretıcı bılezıklerını nası temın edebılırız derneklerde mı satılıyor nasıl uye olunuyor dernek sitelerinde bile doğru düzgün bilgi yok Genişletmek için tıkla ... http://www.muhabbetkusu.com.tr/site-yonetiminden-duyurular/muhabbet-kusu-bilezik-satisi-1941.html
efeysf' Alıntı: orjınal uretıcı bılezıklerını nası temın edebılırız derneklerde mı satılıyor nasıl uye olunuyor dernek sitelerinde bile doğru düzgün bilgi yok Genişletmek için tıkla ... http://www.muhabbetkusu.com.tr/site-yonetiminden-duyurular/muhabbet-kusu-bilezik-satisi-1941.html