Teknik bir sorun var mıdır bilemiyorum, ama sesli çalışmaya başladıysa psu kasadan çıkar ve elektrik süpürgesiyle içindeki tozları çektir.Belki servis olayına gerek kalmadan halledersin.aerocool 400w bi psum var sesli çalışıyor sizce servis yaparmı bu marka kullanan varmı
servis gönder dedi ama bilmiyorum sorun yok diye gönderirlerse şaşırmam
Teknik bir sorun var mıdır bilemiyorum, ama sesli çalışmaya başladıysa psu kasadan çıkar ve elektrik süpürgesiyle içindeki tozları çektir.Belki servis olayına gerek kalmadan halledersin.![]()
bu bobin sesi gibi geldi bana ben bilgisayar teknisyeniyim. Denildiği gibi kompressör ile temizlenebilir. Fakat psu eski ise zaten her yıl %10 değer kaybeder 400W değildir zaten o onun sol tarafında 12V değerinin altında kaç V verebildiği vardır. Sorun bobinden olabilir fandan olabiilir.Yük binince kondansatörlerde şişme meme varsa değişimide gerekebilir kaç yıllık olduğunu yazarsanız birşeyler söyleyebiliriz. Sesten hiçbirşey anlaşılmaz.
http://urun.gittigidiyor.com/bilgis...1=PaidSearch*******&scxid=14489-145818-2357-0
Tozunuda aldım sıkıntı yok .( kafayı yiğicem yarın göndercem
Yeni ise en başta bahsettiğim kapasitör bobin yada kondansitör den kaynaklıdır. Garantisi varsa gönderin nasıl bir sistem kullanıyorsunuz bilmiyorum ama 400 W 80 plus bir psu risktir . işlemci anakart ve ekran kartını yazarmısınz.
sisteme normalmiş 320W civarı bir psu dur psunun yanında 12V nin altında yazar değeri ekran kartı yoksa sisteme yeterlidir. sizde bakabilirsiniz. onun altında peak değeri 400 yazabilir. o gerçek değer değildir. 12V nin altına bakın. gerçek 400 değildir o
Evet dediginiz gibi 300 civari servise gönderdim inş sonuç çıkar 15 tl kargo.girdi ayıptır soylemesi
aerocool sitesinden arıza formu doldurdunuz mu? genelde garantili ürünlerin kargo ücretini servis karşılar size bir kod verirler email ile anlaşmalı kargoya bildirirsiniz. kapınızdan alırlar kapınıza getirirler.
Teknik bir sorun var mıdır bilemiyorum, ama sesli çalışmaya başladıysa psu kasadan çıkar ve elektrik süpürgesiyle içindeki tozları çektir.Belki servis olayına gerek kalmadan halledersin.![]()
Coil whine olabiliraerocool 400w bi psum var sesli çalışıyor sizce servis yaparmı bu marka kullanan varmı
servis gönder dedi ama bilmiyorum sorun yok diye gönderirlerse şaşırmam