M Mustafa TORAMAN Guest 5 Ara 2013 #1 Kuşumun ceresi dün koyu pembeydi bugün orta tarafı tamamen beyaz olmuş çok şaşırdım normal mi üstünde sanki bir çizik var çok hafif
Kuşumun ceresi dün koyu pembeydi bugün orta tarafı tamamen beyaz olmuş çok şaşırdım normal mi üstünde sanki bir çizik var çok hafif
M Mustafa TORAMAN Guest 5 Ara 2013 #3 bir anda renk değişimi olur mu anormal geldi bana düşünün 8 saat sonra büyüyk bir beyazlık oluyor
Ekincan EROL Emektar Üye Katılım 25 Nis 2013 Mesajlar 1,558 Tepkime puanı 10 5 Ara 2013 #5 Yeni resim çekip atarsan yardımcı olabiliriz
M müge Guest 5 Ara 2013 #6 benjamın orın' Alıntı: ben kuşlarımın cinsiyetini belirleyemedim ne yapmam lazım Genişletmek için tıkla ... Yeni konu açıp kuşunuzun resmini çekip yollayın. Hepimiz elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışırız.
benjamın orın' Alıntı: ben kuşlarımın cinsiyetini belirleyemedim ne yapmam lazım Genişletmek için tıkla ... Yeni konu açıp kuşunuzun resmini çekip yollayın. Hepimiz elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışırız.