Öncelikle herkese merhabalar. 20 gün (birbirlerini görmeyecek şekilde farklı odalarda) ayırma yöntemi uyguladığım kuşlarımı birleştirdim. Dişiyi başka odaya almıştım erkek yuvalık olan kafesteydi. Ayırma yöntemi boyunca çok fazla hareketlendiler sürekli hareket halindelerdi tünekten tüneğe atlamalar birbirlerine seslenmeler falan. Birleştirdiğim an erkek yapıştı dişiye. Dişi de haliyle birkaç kez vurdu. Sonra erkek çok korkak olmaya başladı. Aradan bir gün geçti(bugün) dişi erkekten bir şey yapmasını bekliyor ama erkek pek cesaret edemiyor. Arada yem kusuyorlar. Dişi erkeği kaşıyor. Ama ayırma dönemindeki hareketlenmelerinden eser kalmadı. Sürekli kaşınmaya başladılar bir de havalar ısındı ondan mıdır bilmiyorum. Artık dişi erkeğe vurmuyor ama erkek dişinin yanından geçerken bile 2 kere düşünüyor. Hep aynı tünekteler onda sıkıntı yok. Dişi biraz kuyruğunu yuksrı aşağı titretmeye başladı. Bir de erkeğin kafasındaki tüyler tüyde olduğunu mu gösteriyor. Bilgili ve tecrübeli kişiler yorum yaparsa sevinirim. Teşekkürler