Y Yasin Coşkun Guest 17 Şub 2014 #3 elimde burcak var verip vermeme arasında kaldım..cubuk kraker tuzlu değilmi tuz zararlı diye biliyom GT-I8190 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi Moderatör tarafında düzenlendi: 17 Şub 2014
elimde burcak var verip vermeme arasında kaldım..cubuk kraker tuzlu değilmi tuz zararlı diye biliyom GT-I8190 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Y Yasin Coşkun Guest 17 Şub 2014 #5 Verdim gitti bidakine bende denerim hem alışırlar bana GT-I8190 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
K kartall82 Guest 17 Şub 2014 #6 haftada bir verebilirsiniz ama tuzlu ise üzerindeki tuzu tamamen temizlemelisiniz
Y Yasin Coşkun Guest 17 Şub 2014 #9 Yok tuzsuz hocam bebe bisküvisinide mamada verdim.. İlgilendiğiniz icin sağolun.. GT-I8190 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi -- MUHABBETKUSU.COM.TR; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 18:48 -->-> Daha önceki mesaj 18:31 -- BARAN' Alıntı: verebilirsiniz lakin dikkat edin kursağında kalmasın... Genişletmek için tıkla ... Versem yararı olur mu? Bide bütün olarak verdim kendileri ayarlar demi GT-I8190 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Yok tuzsuz hocam bebe bisküvisinide mamada verdim.. İlgilendiğiniz icin sağolun.. GT-I8190 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi -- MUHABBETKUSU.COM.TR; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 18:48 -->-> Daha önceki mesaj 18:31 -- BARAN' Alıntı: verebilirsiniz lakin dikkat edin kursağında kalmasın... Genişletmek için tıkla ... Versem yararı olur mu? Bide bütün olarak verdim kendileri ayarlar demi GT-I8190 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi