Zamanla düzelir mi diyorsunuz yani ?İlk çiftleşmesi ise normaldir zamanla tecrübe kazanacaktır çiftleşme videoları izlettirin ilgilenmeyin
Evet doğru tünek tele yakın biraz .Kuyrukları tele değiyor. Biraz daha ortaya alırım ama sorun sadece telden mi sizce ? ilk seferleri olduğu için acemilik olduğunu düşünüyordum ben .çok ayrıntılı görünmüyor ama sanki kafesteki tünek düzeni de bu çiftleşmeye mani gibi duruyor.
biliyorsunuz tünek ve kafeste bulunan kuşların rahatlığı çok önemli. sanki kuyrukları ve kanatları tellere değiyor gibi geldi bana. yanlış ta görmüş olabilirim.
Evet ilk çiftleşmeleriİlk çiftleşmesi ise normaldir zamanla tecrübe kazanacaktır çiftleşme videoları izlettirin ilgilenmeyin
Tüneği kafesin boyuna değilde enine koysam şimdilik sorunu çözebilir miyim acaba ?Hocam kafesin darlığı kuşları engelliyor geniş bir kafes alırsanız daha iyi neticeler alırsınız.
Öyle daha iyi olur hocam o zaman tek tünek kalsın yine kafeste kafes küçük olduğu içinTüneği kafesin boyuna değilde enine koysam şimdilik sorunu çözebilir miyim acaba ?
Tamamdır çok teşekkür ederim .Kuşların yakından fotolarını koysam ırkları ve genel durumları hakkında da bilgi verebilir misiniz ?Öyle daha iyi olur hocam o zaman tek tünek kalsın yine kafeste kafes küçük olduğu için
Rica ederim hocam tabi olur atın siz resimleriTamamdır çok teşekkür ederim .Kuşların yakından fotolarını koysam ırkları ve genel durumları hakkında da bilgi verebilir misiniz ?
Maşallah hocam erkek kırık dişi jumbo ayarında bir kuş maşallahSARI DİŞİ,MAVİ ERKEK
Maşallah hocam erkek kırık dişi jumbo ayarında bir kuş maşallah [/QUOTET
İnşallah yavrularını da alırım .En çok da yavruları nasıl olacak onu merak ediyorum zaten renk boy ırk vs.Maşallah hocam erkek kırık dişi jumbo ayarında bir kuş maşallah