konumada bakar mısınzHapşuruyor mu acaba?
Oyuncaklarını hep yere koyuyorum. Önceleri de yerde hep elimden yemek yedirirdim. Şuan da yere sofra bezi gibi birşey serip dal darı veriyorum. Sanırım öyle alıştılar.Kuşlarına yerde durmaya nasıl alıştırdın benim elimde ve omuzumda duruyor sadece
Muhabbet kuşu hapşurması nasıl olur bilemiyorum :/ böylr tım tım diye ses geliyor.Hapşuruyor mu acaba?
Benim elden yemiyor işteOyuncaklarını hep yere koyuyorum. Önceleri de yerde hep elimden yemek yedirirdim. Şuan da yere sofra bezi gibi birşey serip dal darı veriyorum. Sanırım öyle alıştılar.![]()
Kaç aylık kuşunuz?Benim elden yemiyor işte![]()
Çok büyük kuşçu kazıkladı bağ olduğu için aramızda vermedim 8-9 aylıkKaç aylık kuşunuz?
Çok büyük değil aslında ama her kuş da elden yemiyor o zaman da yapcak bişey yok.Çok büyük kuşçu kazıkladı bağ olduğu için aramızda vermedim 8-9 aylık
Evet ısırmıyor bir de ağzını elimle tutuyorum bana bakıyor öyleÇok büyük değil aslında ama her kuş da elden yemiyor o zaman da yapcak bişey yok.
Alışkın değildir o zamanKuşum oyuncaktan o kadar korkuyor ki kafeste o köşeye gitmiyor.
Ben sesi hapşurmaya benzettim. Suluğuna iki damla limon damlatın ve günlük taze meyve sebzesini vermeyi unutmayın.Muhabbet kuşu hapşurması nasıl olur bilemiyorum :/ böylr tım tım diye ses geliyor.
Ben oyuncaklara kendim oynayarak alıştırdım kafes dışında sebze vs her türlü şeye de önce ben yiyorum sonra o merak ediyor deniyor bir kaç tekrar sonrası alışıyorKuşum oyuncaktan o kadar korkuyor ki kafeste o köşeye gitmiyor.
Bu ses hapşırma değil sanki benimki antibiyotiği verince aynı bu şekilde yaptı ve 5 6 tane öğütülmemiş yem kustuHapşuruyor mu acaba?
İlk aldığımda da yapıyordu hatta baya sık yapardı 2-3 ay kadar yapmamıştı şimdi ilk bugün yaptı. Hapşurmaysa üşütmüş mü yani?Bu ses hapşırma değil sanki benimki antibiyotiği verince aynı bu şekilde yaptı ve 5 6 tane öğütülmemiş yem kustu
Yere alıştırmak çok mükemmel bir şey değil yalnız, bende tam tersine kendi kendine öğrenmiş vazgeçmesi için çabalıyorum. Allah korusun üstüne basma gibi durumlar o kadar çok oluyor ki. Ve bir kaç kere test ettim fazla güvendiği için evdekilere, ayağını dibine kadar uzatsanda korkmuyor. Ve bu gerçekten tehlikeli olabiliyor.Kuşlarına yerde durmaya nasıl alıştırdın benim elimde ve omuzumda duruyor sadece
O kadar degil ya masa uatunde dursun yeterYere alıştırmak çok mükemmel bir şey değil yalnız, bende tam tersine kendi kendine öğrenmiş vazgeçmesi için çabalıyorum. Allah korusun üstüne basma gibi durumlar o kadar çok oluyor ki. Ve bir kaç kere test ettim fazla güvendiği için evdekilere, ayağını dibine kadar uzatsanda korkmuyor. Ve bu gerçekten tehlikeli olabiliyor.