doğal.erkek baya kızışmış ve çiftleşmeye hazır dişi onun kadar hazır değil bu yüzden isteksiz davranıyordişinin bu hareketleri doğalmı yokda olumsuz birşey mi var ?
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
d
doğal.erkek baya kızışmış ve çiftleşmeye hazır dişi onun kadar hazır değil bu yüzden isteksiz davranıyor
ben dişi kuşunuz için kızışmamış demedim kızışmış olduğunu farketmiştim sadece hazır değil dedim ortam değiştirdiği için cevabı da kendiniz vermiş oldunuz. dişi ortama alışmadığı için henüz çiftleşmeye hazır değilBi haftadıe birlikteler daha tam alışamadı galiba bu yüzden olabilir değil mi kızışmış dişi![]()
Teşekkür ederim kardeşim ilgin için, ama kavga vs yok eş olmaya engel bi durum gözükmiyor değilmi videoda acemiyimde biraz eş konusundaben dişi kuşunuz için kızışmamış demedim kızışmış olduğunu farketmiştim sadece hazır değil dedim ortam değiştirdiği için cevabı da kendiniz vermiş oldunuz. dişi ortama alışmadığı için henüz çiftleşmeye hazır değil
videoda eşler hakkında bir sorun görünmüyor erkek olan hazır ve dişiye kur yapıp ayak atıyor dişi de henüz hazır olmadığı için nazikçe geri çeviriyor dişi henüz ortama alışmadığı veya ortama henüz güvenmediği durumlarda yapabilir bu hareketleri normaldir sert kavga yok videoda ama uzaktan da olsa gözlemleyin bu geri çevirme kavgaya dönüşür birbirlerine zarar verirse ayırınTeşekkür ederim kardeşim ilgin için, ama kavga vs yok eş olmaya engel bi durum gözükmiyor değilmi videoda acemiyimde biraz eş konusunda
rica ederimTeşekkür ederim kardeşim ilgin için, ama kavga vs yok eş olmaya engel bi durum gözükmiyor değilmi videoda acemiyimde biraz eş konusunda
videoda eşler hakkında bir sorun görünmüyor erkek olan hazır ve dişiye kur yapıp ayak atıyor dişi de henüz hazır olmadığı için nazikçe geri çeviriyor dişi henüz ortama alışmadığı veya ortama henüz güvenmediği durumlarda yapabilir bu hareketleri normaldir sert kavga yok videoda ama uzaktan da olsa gözlemleyin bu geri çevirme kavgaya dönüşür birbirlerine zarar verirse ayırın
o zaman sorun yok biraz daha zamana bırakın sağlıklı beslemelerBir haftadıe gözlemliyorum bu hafifçe gaga itmesinden başka birşey yapmadı dişi sağolun [emoji847] inşallah çabuk alışır
o zaman sorun yok biraz daha zamana bırakın sağlıklı beslemeler![]()