Sunay caliskan
Meraklı Üye
Arkadaşlar az önce gördüm sırtının bir tarafı mavi bir tarafı yeşil olan bir muhabbet kuşu bunun özel bir ismi var mı ?
Arkadaşlar az önce gördüm sırtının bir tarafı mavi bir tarafı yeşil olan bir muhabbet kuşu bunun özel bir ismi var mı ?
Photoshop olduğunu düşünmüyorum az önce face de gördümTahmin ettiğim fotoğraf ise daha önce görmüştüm onu.
O kuşun özel ismi PhotoShop.
Cekicilikten değil zaten hem annenin hemde babanın renklerini ortak olarak taşıyor yani yarı yarıyı o garibime gitti
Internetten arastirdim. Döllenmis yumurtada bir sekilde genetik bilgiler siliniyormus ve hangi nedenden dolayi bunun gerceklestigi de henüz bilinmiyormus. Sonuc olarak da iste bir tarafi mavi bir tarafi yesil falan mubisler cikiyormus.
Birisi papağan sanırım zaten ve photoshop gibi 1 2 tanesi direk farklı şekil almış böyle anlatması zor ama pek inandırıcı gelmedi bana. En inandırıcı olan ilk atılan fotoğraflar.
Kanarya tamam eyvallahta muhabbet kuşu çok garşp geliyorKuslarda varmis bu durum o yüzden papagani da ekledim mesela söyle bir kanarya videosu da var:
Saglam kaynaklarda mutasyonlar anlatilirken renklerin altinda bu da geciyor, yalan söylemezler sanirim.