Bergusi
Meraklı Üye
- Katılım
- 8 Haz 2016
- Mesajlar
- 202
- Tepkime puanı
- 30
bende aynısını yapıyorum yalnız alçı yarısı sıva yarısı kartonpiyer alçısı daha sert oluyor içine kabartma tozuda ekliyorum onuda bir yerden okumuştum ama ne işe yaradığını inanın bende bilmiyiorumMümkün olduğunca her şeyini evde yapmaya çalışıyorum. gaga taşı için hazır gaga taşları önerilmiyor. ev yapımı için dişçilerin kullandığı alçı tarzı malzemeye de çok sert oluyor diye eleştiri yapılıyor. nasıl bir şey yapabiliriz. Tarif şu şekilde;
Yarım mürekkep balığı kemiğini toz haline getirip içine bir miktar toz haline getirilmiş kuş kumu bir şişe maden suyu yeterli kıvama gelecek kadar alçı malzemesi. Ekstra ekleme çıkarma yapılabilir mi?