N
Nilgün BULUT
Guest
kabımızı bu şekilde deliyoruz.ama ben çok delmişim dilerseniz siz 4 köşesinden ve birde ortadan delin.(ben tornavida ısıtarak deldim)

daha sonra içerisine günlük verebileceğiniz kadar ekimlik buydayı koyuyoruz.ve ilk gün saat başı suyunu yeniliyoruz saat başı derken 4 yada5 saat 4 kere yada 5 kere yenilemeniz temziliği açısından iyi olacaktır .üzerini gececek kadar koyuyoruz suyunu bu işlemi saatte bir yapmalıyızki tozu pisi aksın gitsin aksi takdirde mubişimiz hastalanabilir
akmaması için ise altına birde ondan biraz büyük delinmemiş kap koyuyoruz.

son olarakta 1,5-2 gün içinde çimlenmiş bugdayımız hazır mubişler çok seviyor.
yalnız çoook bekletimeden vermemz lazım.beyaz u. patladığında mesela alttaki resim gibi olunca. ben çimlenmiş halini çekmemişim alttaki resmi görsellerden aldım

afiyet olsun can'larınıza
)))

daha sonra içerisine günlük verebileceğiniz kadar ekimlik buydayı koyuyoruz.ve ilk gün saat başı suyunu yeniliyoruz saat başı derken 4 yada5 saat 4 kere yada 5 kere yenilemeniz temziliği açısından iyi olacaktır .üzerini gececek kadar koyuyoruz suyunu bu işlemi saatte bir yapmalıyızki tozu pisi aksın gitsin aksi takdirde mubişimiz hastalanabilir
akmaması için ise altına birde ondan biraz büyük delinmemiş kap koyuyoruz.

son olarakta 1,5-2 gün içinde çimlenmiş bugdayımız hazır mubişler çok seviyor.
yalnız çoook bekletimeden vermemz lazım.beyaz u. patladığında mesela alttaki resim gibi olunca. ben çimlenmiş halini çekmemişim alttaki resmi görsellerden aldım

afiyet olsun can'larınıza

Moderatör tarafında düzenlendi: