Bundan Bi 4 ay Evvel YUMURTA ALMIŞTIM

dubax123

Yeni Üye
Bundan Bi 4-5 Ay Önce Dişim Yumurtladı EN SON YUMURTASINA KADAR BEKLEDİM EN SON YUMURTASI DOLU İDİ YUMRUTAYI KIRIP YAVRUYU DIŞARI ATMIŞTI KAN FALAN VARDI HATIRLADIGIMA GÖRE ÖLDÜ HERHAL YAVRU ATTIM BENDE İŞTE TÜYE GİRDİ 2 SİDE ŞANS ESERİ AYNI VAKİTLERDE TÜYDEN YENİ ÇIKTILAR 2 3 GÜNDÜR TAKİP ETMEKTEYİM KUŞLARI ÇİFTLEŞMEKTELER AMA ERKEK ÜZERİNE ÇIKINCA FAZLA ÇİFTLEŞMİO AMA NERDEYSE HERGÜN ÇİFTLEŞMEKTELERİ AMA ANLAMADIM OLAY ŞU DİŞİ YUVALIGA HİÇ GİRMİYOR TEMİNDE ÇİFTLEŞTİLER 8 YUMURTA ALMIŞTIM ESKİDEN 1 TANESİ DOLU İDİ ERKEK KÜCÜK OLMASINA RAGMEN1 ADET DOLU İDİ ODA ÖLDÜRDÜ BAKMADI YANİ KUŞ ŞİMDİ İŞTE ÇİFTLEŞİYORLAR AMA GİRMİYO Bİ SIKINTIMI VAR ACABA YANİ İLGİ DUYMUYOR ŞUANLIK UZUN SURE CİFTLEŞMİYOLAR YANİ SIKINTI OLABİLİRMİ İLK GÖRDÜĞÜMDE BAYA ÇİFTLEŞMİŞLERDİ ŞİMDİ HALA KUR YAPIYOR ERKEK ÇİFTLEŞİYORLAR ARASIRA DİŞİ VURUYOR ERKEGE FLN ACABA ALIŞIRMI YUVAYA KUM KOYDUM ZATEN YAZ AYLARINDAYIZ MAMA VERİYORUM KUŞLARA NİJERLE KARIŞTIRIP Bİ SIKINTI VARMI ACABA HATIRLAMADIGIM ÇİFTLEŞMEDEN ÖNCEMİ YAVRULUGA GİRİYODU YOKSA SONRAMI TECRUBELİ OLANLAR YAZARSANZI SEVİNİRİM

Yuvalığa giriyordur siz görmeden. Girmese de sorun yok eninde sonunda girecek. Folik asit ve D vitamini içeren multi vitamin verin haftada iki defa. Ayrıca Yumurtalar tamamlanana kadar Kuş kumu verin ve sularına yarı oranında asidi kaçmış maden suyu koyun.

D vitamini verin birde kalamar kemiği asın kafese yoksa tabi dişinin yumurtayı kırmasının sebebi D vitamini eksikliğidir belkide ve kalamar kemiği diğer ismiyle mürekkep balığı kemiği D vitamini açısından zengindir muhtemelen siz görmeden yuvalığa giriyordur girmiyor bile olsa elinde sonunda yumurtlamak için girmek zorunda

3Gün Çiftleştiler koye gittim 4 gündür gelmedim dişide kuyrukta eğilme var şiş biraz ama bilmiyorm yuvaya hiç girmiyo ilgisi yok bildiğin sinir oldu sabah fotoraf atmaya çalışacam size valahi içim içimi yiyor dişi tunekte hareketsiz duruyo erkek kur sesi yapıyor tepki yok şişkin birazda kendini şişirmiş gerçi gece diye olmuş dicem ama yuvalıga hiç girmemekte direniyo bildiğin ne yapsam ya 3 gün hep çiftleştiklerini gördüm belki yumurtalar daha tam olmamıştır yani ne blim üstadlar yazarsa sevinirim

21389247_1546834138727890_1227356118_o.jpg
21439457_1546834265394544_1032114062_o.jpg
21390499_1546834468727857_1154137878_o (1).jpg

şişkinlik var tam belli olmamış ama fotoraf ta eğilme var kuyrukta 3 gün boyunca çiftleşmelerine şahit oldum 1 hafta evvel tuyden çıktılar

Geri