S
evet çok güzel bi konuya değindi cihat
Bence 3 aylık fıstık dişi limon erkek. Hayırlı olsun çiçeklerden uzak tutun ne olur ne olmaz. Ayrıca ballı kraker kullanmayın kendiniz yapın, yapıştırıcı kimyasallar barındırıyor içinde.. MaşAllah![]()
Fıstıkla Limon nasıl benim için kıymetliyse çiçeklerde annem için kıymetliÇiçekleri tırnakları deldiği için çiçeklerin olduğu odada salmamaya çalışıyorum
![]()
Orası öyledirMümkün oldukça çiçekli ortama salmayın
![]()
Ayrıca kuyruk geçtiğimiz günlerde döküldüyse tüye girdiğindendir, yine çıkar sorun olmaz![]()
Aldığım zamandan beri yok 10 11 senedir muhabbet kuşu besleyen komşumuz kopartmışlar zamanla çıkar dedi bizde bekliyoruz![]()
Hayırlısı olsunbir ustamızın kuyruğu hiç çıkmayan bir mubişi var inşAllah sizinki de öyle olmaz
Gerçi her haliyle tatlı bu veletler
![]()
Aynen fark etmez kuyruğu çıkmış çıkmamış varlığı yetiyor2 gün ayırdım konuşmaz dediler diye dayanamayıp tekrar birleştirdim zaten
![]()
Kuyruk için birşey diyemeyeceğim daha önce kuyruksuz 2-3 kuş gördüm ve gayet sağlıklı kuşlardı bir sorun teşkil edeceğini sanmıyorum kardeşim
Elindeki resimdeki kuş %100 erkek fakat diğer kuşunda erkek gibi duruyor resimlerde diğerinin flaşsız önden fotosunu koyarsan daha net cevap verebiliriz kardeşim.