ÖNCELİKLE GEÇMİŞ OLSUN KENDİ KUŞUMU SÜNGER TEDAVİSİ İLE TAMAMEN TEDAVİ ETTİM GEÇMİŞ KONULARIMDAN BULABİLİRSİNİZ BİR KAÇ BAŞLIK AÇMIŞTIM.SİZİNKİ BİRAZ GEÇ KALMIŞ 15 GÜNLÜK AMA HİÇBİRŞEY İÇİN GEÇ DEĞİLDİR HEMEN BAŞLAYIN VE 10 GÜN KADAR DURSUN MÜMKÜNSE
Tabanda hiç birşey yok. Sadece 1 kere böyle bişey yaşadım. Sürekli yavru alıyoruz sağlıklı
-- MUHABBETKUSU.COM.TR; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 19:48 -->-> Daha önceki mesaj 19:45 --
Ben normal bulasık süngeriyle yaptım bugün, seninki makyaj süngerimi ?
evet makyaj süngeri.normal sünger çok çabuk parçalanır makyaj süngeri 3-4 gün dayanıyor.göz kararı bacaklarını toplayabileceği şekilde mesafe ayarla makasın ucu ile süngere delik aç ve geçirmek için biraz genişlet çok sıkmasın.konumda bulunan süngerin en genişliğine bakabilirsin geç kalmadan elinden geleni yapmalısın yoksa o yavru ömrü yettiği yere kadar o şekilde yatmak zorunda kalacak .yavru iken bir nebzede olsa düzeliyor.sonuçlarını bekliyorum.Tabanda hiç birşey yok. Sadece 1 kere böyle bişey yaşadım. Sürekli yavru alıyoruz sağlıklı
-- MUHABBETKUSU.COM.TR; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 19:48 -->-> Daha önceki mesaj 19:45 --
Ben normal bulasık süngeriyle yaptım bugün, seninki makyaj süngerimi ?