Cere rengi değişti

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan busra16
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

busra16

Yeni Üye
Muhabbet kuşum erkek 5 yaşında fakat 1 aydır mavi olan gagası kahverengi oldu. Neden böyledir sizce ve ne yapmam gerekir?

Kuşunuzun daha önceki resmi varsa onuda ekler misiniz?Özellikle ceresinin renk değiştirmeden önceki halini gösteren resim olursa daha iyi olur.

Vay düzenbaz, beni de kandırmış.

iç hastalığı olduğunu zannetmiyorum, vazelin ile hafif masaj şeklinde burun delikleri hariç çevresine kurudukça uygulama yapın 2-3 gün boyunca gözle görülür bir ilerleme olmaz ise, terramycin deneyin. Duruma göre sonrasında bilgi alırsınız buradan.

Isırma, agresiflik ve kafa sallama( ayna'ya ya da tünekte) belirti varsa kızgınlıktan da olur ceresi bu şekil.

Son düzenleme:
Vay düzenbaz, beni de kandırmış.

iç hastalığı olduğunu zannetmiyorum, vazelin ile hafif masaj şeklinde burun delikleri hariç çevresine kurudukça uygulama yapın 2-3 gün boyunca gözle görülür bir ilerleme olmaz ise, terramycin deneyin. Duruma göre sonrasında bilgi alırsınız buradan.

Isırma, agresiflik ve kafa sallama( ayna'ya ya da tünekte) belirti varsa kızgınlıktan da olur ceresi bu şekil.
Oh sonunda rahatlatıcı bir yorum çok sağolun. Hocam valla neler dediler testis kanseri tümör diyenler oldu. Halbuki çok nadir de olsa bazı erkek kuşlarında bu şekilde olabiliyormus cere rengi. Birde hızlı nefes alıp verme durumu var hocam bu nedendir sizce? Yani hareketleri iyi solunum yaparken ya da gece uyurken ses çıkartmiyor bir tek hızlı nefes alıyor

Sanırım bu kuşun daha önce de konusu vardı o kunudan devam edelim ki öyküyü bilelim. Her seferinde yeni bir kuş şikayeti şeklinde lanse olması bizi yanıltır. Eski konunuzdan devam edin ve kuşa neler uygulandı neler tavsiye edildi yazın.

Sanırım bu kuşun daha önce de konusu vardı o kunudan devam edelim ki öyküyü bilelim. Her seferinde yeni bir kuş şikayeti şeklinde lanse olması bizi yanıltır. Eski konunuzdan devam edin ve kuşa neler uygulandı neler tavsiye edildi yazın.
Bir sene önce veterinere gittiğimde karaciğer yağlanması dedi röntgende öyle çıktı ama kuyruk atımı hızlı nefes alımı yoktu avicare ürünlerini kullandım şuan aklımda yok destekleyici urunlerdi

Sorun zaten kilosu kilo fazla olunca karciğer yağlanması hormonal dengesizlikler beraberinde geliyor. Carnisspeed başlayın bol bol uçuş egzersizleri yaptırın. İyot takviyesi de yapın mutlaka.

Geri