Tekrar kahverengi olması için ne yapmalıyım çünkü yavrulatmk istiyorumkızgınlığı geçmiştir
Ben kuşların kızışması için ayırdım 15 gün sonra birleştireceğim eğer dişinin ceresi beyaz olduğu halde kızışmışsa ayırmakla iyi mi Ettim kötü mü birbirleriyle pek ilgilenmedikleri için ayırmıştımDişilerin yumurta/yavru yapmaları için illa ki cerelerinin kahverengi olması gerekmez. Kızgınlığı geçmiş cere rengi açılmış (beyazlaşmış) olan dişilerde yavru yapabilirler.
Cere rengi beyaz olduğunda kızgınlığı geçmiş demektir ama benim demek istediğim kızgın olmasa da yavru yapabilirler. Ayırmak çiftleştirme için kullanılan yöntemlerden biridir ama ortama geleli iki ay olmuş dişiyi ayırmak için erken. Yeni yerine alışması 1-2 ay alabilir zaten. Yeni yerine alışması için biraz zaman verin bence.Ben kuşların kızışması için ayırdım 15 gün sonra birleştireceğim eğer dişinin ceresi beyaz olduğu halde kızışmışsa ayırmakla iyi mi Ettim kötü mü birbirleriyle pek ilgilenmedikleri için ayırmıştım
Tamam çok teşekkür ederimCere rengi beyaz olduğunda kızgınlığı geçmiş demektir ama benim demek istediğim kızgın olmasa da yavru yapabilirler. Ayırmak çiftleştirme için kullanılan yöntemlerden biridir ama ortama geleli iki ay olmuş dişiyi ayırmak için erken. Yeni yerine alışması 1-2 ay alabilir zaten. Yeni yerine alışması için biraz zaman verin bence.
Arkadaşlar keçinoynuzu tozu felan kullanmanıza gerek yoktur, fazla kızışmasına sebep olup kuşu tüye sokarsınız tüye giren kuş yumurtlasa bile yumurtaya yatmayabilir yavrusu olsa bakmaya bilir bunlara dikkat edin. dişi kuşun ceresi kahverengi olunca yavrular diye birşey yok,ben kuşlarımı kızıştırmak için mamalarına keçi boynuzu tozu koyuyorum