Selçuk YÜKSEL
Onursal Üye
Zaten tahmin etmiştim ondan cere resmi istemiştim..Kaynak petshop olunca sanırım böyle olduTeşekkür ederim bilgiler için
![]()
Zaten tahmin etmiştim ondan cere resmi istemiştim..Kaynak petshop olunca sanırım böyle olduTeşekkür ederim bilgiler için
![]()
Tüm hareketleri erkek kuş gibiydi. Tirnagima kur yapmasi yem vermeye çalışması vs. Üzerine bir de petshoplarin kızgınlığa girmiş demesi üzerine sordum hatta erkek dimi kesin diye. Ben işimi bilirim dedi net şekildeZaten tahmin etmiştim ondan cere resmi istemiştim..
Başlığı aslında çok doğru açmışım o zaman. İki dişi arkadaş olmuşZaten tahmin etmiştim ondan cere resmi istemiştim..
Petshoplarin meslek bilgisi hayran bıraktırdı doğrusu. Bizim aldigimiz petshop sorduğumuz için trip attı bize. Ben işimi bilirim diyerek. Çok garipler gercektenTanıdığımız yavru erkek kuş almak istemiş,petshopta 3 aylık yavru kuş getireceğim size demiş.Bir sevinçle eve almış gelmişler.2 ay sonra bir tanıdıkları bu kuş dişi ve 1 yaş üzerinde belki de 2 yaşında demişKuşun adı Paşa kalmıştı.
Çok biliyomuşPetshoplarin meslek bilgisi hayran bıraktırdı doğrusu. Bizim aldigimiz petshop sorduğumuz için trip attı bize. Ben işimi bilirim diyerek. Çok garipler gercekten![]()