Dakika olarak değil bir kaç gün boyunca birden fazla olmak üzere çiftleşme gerçekleşiyor saniyesi veya dakikası değişkenlik gösterebilir erkek kuş ne zaman işini bitirir o zamanda biterKusura bakmayın sürekli soruyorum ama Yavru almak için bi çiftleşme en az kaç dakika sürmeli veya saniye ?
Erkeğe bağlı yaniDakika olarak değil bir kaç gün boyunca birden fazla olmak üzere çiftleşme gerçekleşiyor saniyesi veya dakikası değişkenlik gösterebilir erkek kuş ne zaman işini bitirir o zamanda biter
Erkek hasta veya sakat değilse aralıklara 2-3 yada 1 hafta boyunca da sürebilir. Genelde çiftleşme değil iki tarafında bunu istemesi lazım. Bazen erkek istiyor, dişi istemiyor. Bazen dişi istiyor, erkek istemiyor. Eğer iki tarafta birbirine kur yapıp, çiftleşiyorlarsa 1 haftaya kalmadan yumurta alırsın. Genelde çiftleşme durumu 3-5 gün sürer diye biliyorum.Erkeğe bağlı yani
Çok teşekkür ederimErkek hasta veya sakat değilse aralıklara 2-3 yada 1 hafta boyunca da sürebilir. Genelde çiftleşme değil iki tarafında bunu istemesi lazım. Bazen erkek istiyor, dişi istemiyor. Bazen dişi istiyor, erkek istemiyor. Eğer iki tarafta birbirine kur yapıp, çiftleşiyorlarsa 1 haftaya kalmadan yumurta alırsın. Genelde çiftleşme durumu 3-5 gün sürer diye biliyorum.
ben teşekkür edeirmÇok teşekkür ederim