evet galiba sesleri çıkmıyor çünküÜretici değilim ama mantık yürüteceğim. Kafes üstünü örttüğünüzde otomatik olarak uyku moduna geçiyor olabilirler mi?
pekiDaha iyi olur hava alsın yeter![]()
hocam birde ikiside çok kızgın ve sürekli bağırıyolar normal öttükleri nadir sürekli bi çığlık içindeler kafesin üstünü örtünce kesiliyor sadeceÜretici değilim ama mantık yürüteceğim. Kafes üstünü örttüğünüzde otomatik olarak uyku moduna geçiyor olabilirler mi?
24 saat ders çalışıyorum24 saat ders çalışmıyorsun sanırım ders çalıştığın saatlerde ört diğer saatlerde aç![]()
Kardeşim kusura bakma soruyu soran sensin yardım isteyen sensin birde böyle artistlik yapıyorsun ama inan sadece beslediğin kuş için sorularına cevap yazıyorum sen elçisin bilmem anlatabildim mi24 saat ders çalışıyorum
Başka odaya alın mümkünse.hocam birde ikiside çok kızgın ve sürekli bağırıyolar normal öttükleri nadir sürekli bi çığlık içindeler kafesin üstünü örtünce kesiliyor sadece