Çiftleşmiyorlar

Orhan4422

Yeni Üye
Alalı 1 ay oldu hale ciftlesmediler kızıştırmak için ne yapalirim
20170510_191458.jpg

''Kalbime incek'' :D Sen beni güldürdün Allah'da seni güldürsün kardeşim :) Yakın resim atarsan cerelerinin net göründüğü. yorum yapabiliriz

Beyaz kuş erkek sarı kuş dişi. için rahat olsun :) Kızıştırmak için takviye yapmalısın. Yemlerine bir miktar nijer kat, 2 günde bir yumurta maması yap ver, ve mümkünse rahatsız edilmeyecekleri televizyon olmayan bir odada olsunlar.

Bende ilk cektigin fotoda ikiside erkek sandim ama sonradan enkledigin fotolarsa sari olan disi diye dusunuorum ciftlesmeme sebebleri disi daha kizismamis nijer tahomu ve rendelenmia havus verebilirsin kizistieici yem de satiliyor pet shoplarda onlarida tercih edebilirsin.

Kardeşim cok soru sordum bi soru daha sorcam nijer ne ? Bi soru daha o mamayi 4-5 kere werdim yemediler

Bende ilk cektigin fotoda ikiside erkek sandim ama sonradan enkledigin fotolarsa sari olan disi diye dusunuorum ciftlesmeme sebebleri disi daha kizismamis nijer tahomu ve rendelenmia havus verebilirsin kizistieici yem de satiliyor pet shoplarda onlarida tercih edebilirsin.
Kardeşim 4 5 defa havuc verdm yemiolar

Soru sorabilirsin kardeşim sıkıntı yok. yardımcı oluruz. Nijer, kuşlarda cinsel isteği ve çiftleşme arzusunu artıran bir tür tohumdur. petshoplarda paket içinde satılıyor. 5 tl gibi bir fiyatı var. ''Nijer tohumu'' dersen verirler. 1 yemliğe iki çay kaşığı atıp karıştırıp vereceksin. yumurta mamasınıda yiyene kadar vermen gerek. sürekli denemek lazım.

Nijer tohumu butun petshoplarda bulunur. Disinin ceresi kahverengi olur kizistiginda bide yaslari konusunda bi bilgim yok kac aylik olduklarinda onemli 8 ayliktan kucuklerse ciftlesme bekleme zaten :) bu forumsa muhabbet kuslarinin uretimi gbi konu basliklari var ordan bakim konu basliklarina inceleyip sorularina daha kisa yoldan cevap bulabilirsin ben cogu zaman oylw yapiyorum daha pratik oluyor

Kuslarin beslenmesi diye konus basliginin icine girip ordan ev yapimi mama tariflerini buluo kendin uygulyabilirsin gerekirse kafesteki yemlikleri 2-3 saatlik disarda birakip icine hazirlayacahin mamayi koy acikinca mutlaka taeina bakicaklar yumirtali mamalari tercih edebilirsin

Hepinize çok teşekkür ediyorum dediklerinizi uygulucam çok saolun

Sende sagol kardesim insallah kucuk minnos bebekler olur mutlu mesut buyurler ;)

Geri