UgurluTurk
Meraklı Üye
Neredeyse 1 senedir beraberler anlaşıyorlar yuvaya giriyorlar bazen bir keresinde yuvada yatmaya başlamıştı fakat hala tık yok ayırma yöntemine gittim önerilerinizi bekliyorum
Ne mantarı? Ceresini diyorsanız kızgınlaştığı için renk değiştirdi o yüzden pürüzlüDişinizde mantar var gibi mantar kremi kullanın ayrıca sabır işi bu hiç ummadığınız anda yumurta gelebilir ayırırkende bence birbirlerini görmesinler
Teşekkür ederim çiftleşmeleri için öneriniz var mı?Peki bakalım güle güle besleyin
Evet yuva değişikliğine gidebilirim önerir misiniz alayımHayır erkekte dişide gayet iyi görünüyor çiftleşmemeleri için bir sebep yok. Rahatsız oluyorlar muhtemelen,ancak zaman tanıyın ve eğer yuvayı 1 yıldır taktınız bir şey olmuyorsa yuva değişikliği yapın
Uzun süre eş almayan kuşlarda öneririm yani 1 2 süreler. Yoksa 2 ay takılı kaldı benimsemedi hadi değiş değil.Burada söylediğim şeyler benim uyguladıklarımdırEvet yuva değişikliğine gidebilirim önerir misiniz alayım
Valla nerdeyse 1 senedir beraberler de yuva gayet büyük rahat da edebilirler girip çıkıyorlar çoğunlukla dedim ya bir ara dişi yatıyodu yuvada erkekse başında bekliyordu ama şu sıralar girmiyor değiştirmelimiyim sizce de?Uzun süre eş almayan kuşlarda öneririm yani 1 2 süreler. Yoksa 2 ay takılı kaldı benimsemedi hadi değiş değil.Burada söylediğim şeyler benim uyguladıklarımdır