Hemen belli oluyor mu öyle bilmiyordum hocam sağolunndışkı büyür.
kanatlar yanlara düşer.
bel kırılır.
popo şişer.
yuvaya girip çıkma artar.
Hemen belli oluyor mu öyle bilmiyordum hocam sağolunn
Ben bunlar yumurtlamaya yakın başlar sanıyordum![]()
yuvayla ilgileniyorlar ama dişi ciftlesmiyor ?kuşlar çiftleşir ve 1 hafta içinde bu yazdıklarım olur. ortalama 7-10 günde ilk yumurta gelir.
Teşekkürler hocam anladımkuşlar çiftleşir ve 1 hafta içinde bu yazdıklarım olur. ortalama 7-10 günde ilk yumurta gelir.
Benim de aynı durumdalaryuvayla ilgileniyorlar ama dişi ciftlesmiyor ?
Benim de aynı durumdalar![]()
yuvayla ilgileniyorlar ama dişi ciftlesmiyor ?
Umutlandım şuan ama önce erkekten bi aksiyon bekliyorum hadi inşallah hocam güzel haberler getiririm sizebu güzel bi gelişme. yuva hazırlığı yapıyorlar. yuvalıktada çiftleşebilir kafes tabanında da. her durumda önemli olan kuşların çiftleşmek ve yavru yumurta yapmak için güvenli bir ortam bulmalarına bağlıdır. kuşlarınıza zaman verin çokta rahatsız etmeyin. zamanla güzel haberlerinizi alırız.![]()
vitamin olarak hangileri ve probiyotik maya ve su karışımı o muyuvaya ilgi varsa düzenli vitamin, mama ve probiyotik takviyesine devam edin.
vitamin olarak avisol probiyotik ihtiyacını diazyme 26 kullanarak veya yoğurt suyunu suluklarına damlatarak (5 damla falan artık suluğun büyüklüğüne göre) karşılayabilirsin e yoğurdu diyosan bi bakıma senin dediğin gibi, mayalanan bi şey sonuçtavitamin olarak hangileri ve probiyotik maya ve su karışımı o mu
ay pardon @Bahtiyar Bekir İmam 'a sormuşsun karışmış gibi oldum birazvitamin olarak hangileri ve probiyotik maya ve su karışımı o mu
yuzunu vucudunu optugum erkek kuşum yem ve su koysam bile elime saldirmaya çalisiyor insallah cesaret edebilirimvitamin olarak avisol probiyotik ihtiyacını diazyme 26 kullanarak veya yoğurt suyunu suluklarına damlatarak (5 damla falan artık suluğun büyüklüğüne göre) karşılayabilirsin e yoğurdu diyosan bi bakıma senin dediğin gibi, mayalanan bi şey sonuçta
oyun yapıyordur şımarık şeyyuzunu vucudunu optugum erkek kuşum yem ve su koysam bile elime saldirmaya çalisiyor insallah cesaret edebilirim
erkek 10 ay kizla 1. ayımızoyun yapıyordur şımarık şeykoy sen bunları ama günlük değiştir ama şöyle mesela 1 gün vitamin verdin 2 gün normal su ver sonra 1 gün probiyotik ver sonra 2 gün normal su falan böyle bi program yap bence ama taze olmaları önemli 2-3 gün vitaminli su bekletme hele de güneşli yerde ise (ne zamandır bakıyorsun kuşa?) (bu arada vitamini de suya damlatıyosun boş verme sakın)
Baya olmuş ya oyun yapıyordur o gerçi hırçınlık genelde dişilerde olur ama erkeklerin de bi ağırlığı olsun değil mierkek 10 ay kizla 1. ayımız