Mehmetyvz66
Yeni Üye
Ama disi sürekli yuvaya girip talaslari dışarı atıyor erkek dişiyi kasıyor arada sık sık kemiriyor teli gaga taşını . Daha ciftlestiklerini görmedim ne yapmam gerekiyor
Fotoğraflarının ata bilirmisiniz
İkisininde ceresini çekseniz yeterli
Değil yaklaşık 1 yaşında göz irisinden anlayabilirsinizKardeşim ikinci resimdeki kuş daha yavru
1 yaşında olması imkansız. 6 ay civarındadır diye düşünüyorum. İris rengi daha yeni oluşmaya başlamış, genellikle 8-10 ay civarında iristeki beyazlık net bir şekilde oluşurDeğil yaklaşık 1 yaşında göz irisinden anlayabilirsiniz
Yavru kuş yuva hazırlığı yapar mı abicim ben bunların doğumunu gördüm benim yavrularım sayılır hatırlıyorum 1 yıl oldu .1 yaşında olması imkansız. 6 ay civarındadır diye düşünüyorum. İris rengi daha yeni oluşmaya başlamış, genellikle 8-10 ay civarında iristeki beyazlık net bir şekilde oluşur
O zmn kardeşim senin kuşunun DNA’sı bozukYavru kuş yuva hazırlığı yapar mı abicim ben bunların doğumunu gördüm benim yavrularım sayılır hatırlıyorum 1 yıl oldu .
Bu yazdıklarınızın üzerine fotoğrafa defalarca baktım, kafa, tüy, gaga, ayak, göz, hiçbirisinde 1 yaşını doldurmuş bir kuş görüntüsü yok. Üstteki fotoğraftaki erkek bir yaşına yakın olabilir ama bence o da henüz yaşını doldurmamış. 5 aylıkken yavru yapan dişi gördüm, çok nadir de olsa böyle bir şey yaşanabilir. Hatta kuşun dişi olduğundan bile emin değilim.Yavru kuş yuva hazırlığı yapar mı abicim ben bunların doğumunu gördüm benim yavrularım sayılır hatırlıyorum 1 yıl oldu .
O zmn kardeşim senin kuşunun DNA’sı bozuk
Erkek 2.5 3 yasında yaş tahmini yapmayin yada sallamiyin abicim tamam disi 1 degil 7-8 aylik diyelim ne farkeder yani emin olmadiginiz seyleri cevaplamayinBu yazdıklarınızın üzerine fotoğrafa defalarca baktım, kafa, tüy, gaga, ayak, göz, hiçbirisinde 1 yaşını doldurmuş bir kuş görüntüsü yok. Üstteki fotoğraftaki erkek bir yaşına yakın olabilir ama bence o da henüz yaşını doldurmamış. 5 aylıkken yavru yapan dişi gördüm, çok nadir de olsa böyle bir şey yaşanabilir. Hatta kuşun dişi olduğundan bile emin değilim.
Erkek 2.5 3 yasında yaş tahmini yapmayin yada sallamiyin abicim tamam disi 1 degil 7-8 aylik diyelim ne farkeder yani emin olmadiginiz seyleri cevaplamayin