Çiftleştirme v2

Genç kuşçu

Yeni Üye
Merhaba arkadaşlar daha önce konu açmıştım buraya muhabbet kuşlarımı ayırdım diye .yaklaşık 1 aydır ayrı kafeslerde duruyordu kuşlar 1-1,5 hafta önce kuşlarımı birleştirdim dişi kuşu erkeğin yanına koyunca erkek çıldırdı resmen tüylerini kabarttı dişi kuşun üstüne yürüyüp kafa atıp geri kaçıyordu ama dişide hala bir iş yok :)
geçenlerde dişi kuşu yuvanın girişini kemirirken gördüm acaba çiftleşmişler midir ? Çiftleşmedilerse ne zaman olur sizce ? erkek sürekli dişi kuşun peşinde onu takip ediyor
*Birde arkadaşlar kuşların tırnakları biraz uzun gibi bu çiftleşme sırasında birbirlerine zarar verirler mi kesmeli miyim ? (kafeste tahta tünek bulunmaktadır)
ÖNCEKİ POST: http://www.muhabbetkusu.com.tr/threads/ciftlestirme.56265/#post-531720

Dişinin yuvayla ilgilenmesi iyiye işaret. Çiftleşme yakında olur. Tahta tünek tırnakların törpülenmesi için yeterli olur.

Aynı şey benimde başıma geliyor dişi kuş yuvanın girişini kemiriyor ama tam zıttı olarak erkek kuş dişiyi değil dişi kuş erkeği takip ediyor erkek kuş dişi ile doğru düzgün ilgilenmiyor bile

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri