Sizce cinsiyeti nedir?
Çaylakcık Yeni Üye 7 Şub 2017 #1 Sizce cinsiyeti nedir? Ekli dosyalar 20170207_175445.jpg 1.2 MB · Görüntüleme: 13 20170207_175454.jpg 1.2 MB · Görüntüleme: 13 20170207_175722.jpg 1.3 MB · Görüntüleme: 17
GözdeGB Süper Üye 7 Şub 2017 #2 son fotograftan dişi oldugunu düşünüyorum. diğerlerinden belli olmuyor
Çaylakcık Yeni Üye 7 Şub 2017 #3 gözde başkuş' Alıntı: son fotograftan dişi oldugunu düşünüyorum. diğerlerinden belli olmuyor Genişletmek için tıkla ... Fotograf flashli oldugundan cektigimde pembemsi cikiyor ama daha mavimsi yanları
gözde başkuş' Alıntı: son fotograftan dişi oldugunu düşünüyorum. diğerlerinden belli olmuyor Genişletmek için tıkla ... Fotograf flashli oldugundan cektigimde pembemsi cikiyor ama daha mavimsi yanları
Fuad BİLİCİ Süper Üye 7 Şub 2017 #4 Kuşunuzun önden flaşsız bi fotoğrafını atabilirmisiniz SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kuşunuzun önden flaşsız bi fotoğrafını atabilirmisiniz SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
GözdeGB Süper Üye 7 Şub 2017 #5 Çaylakcık' Alıntı: Fotograf flashli oldugundan cektigimde pembemsi cikiyor ama daha mavimsi yanları Genişletmek için tıkla ... Yanlari degilde burun deliklerinin cevresi belirliyor daha cok. Beyazimsi bi rengi var. Onyuzden disi oldugunu dusunuyoeum
Çaylakcık' Alıntı: Fotograf flashli oldugundan cektigimde pembemsi cikiyor ama daha mavimsi yanları Genişletmek için tıkla ... Yanlari degilde burun deliklerinin cevresi belirliyor daha cok. Beyazimsi bi rengi var. Onyuzden disi oldugunu dusunuyoeum
Fuad BİLİCİ Süper Üye 7 Şub 2017 #6 Değişik açılar olunca şaşırabiliyoruz ister istemez yoksa bende dişi diyorum ama görmekte fayda var. SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Değişik açılar olunca şaşırabiliyoruz ister istemez yoksa bende dişi diyorum ama görmekte fayda var. SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi