Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bir kaç resim daha aldım ama şu an elime alıp korkutmak istemiyorum o yüzden tam açı ile net değil
Alırken baya inceledim bir çok yavruya baktım beyazımsı cere olanlar arasından erkek diye bunu seçtim veren abide bu dönemlerde tam net olmaz ama bu erkeğe benziyor dedi ufak tatlı bir kuş konuşturduğum kaçan kuşumdan aylar sonra bu miniği aldık bakalım galiba erkek.
LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kum için suluk tarzı kap var biraz kum vardı koydum gaga taşı biraz dışı leke falan olmuş kullanılmadı bir süre o yüzden attım yenisini alacağım vitaminde az kalmış yenisi alınacak ama kalamar kemiği hiç kullanmadım yararı nedir kesinlikle olması gerekir mi
olmazsa olmaz değil ama ben mutlaka tavsiye ediyorum. mürekkep balığı kemiği de deniyor. petshoplarda var 4-5 tl sanırım. kuşlar bundan kalsiyum ihtiyaçlarını sağlıyorlar. kemik gelişimini güçlendiriyor. özellikle yumurtlama döneminde dişi kuşlar için çok faydalı. aynı zamanda kuşunuzun tüylerinin de parlak ve bakımlı olmasına katkı sağlar.
olmazsa olmaz değil ama ben mutlaka tavsiye ediyorum. mürekkep balığı kemiği de deniyor. petshoplarda var 4-5 tl sanırım. kuşlar bundan kalsiyum ihtiyaçlarını sağlıyorlar. kemik gelişimini güçlendiriyor. özellikle yumurtlama döneminde dişi kuşlar için çok faydalı. aynı zamanda kuşunuzun tüylerinin de parlak ve bakımlı olmasına katkı sağlar.
ızgaranın altındaki tepsiye bir peçeteyi hafifçe ıslatıp serebilirsiniz. temizlerken kolaylık olur.peçeteyi direkt atacağınız için tepsiyi yıkamakla uğraşmazsınız. kumluk göremedim bir de gaga taşı yok heralde.
ızgaranın altındaki tepsiye bir peçeteyi hafifçe ıslatıp serebilirsiniz. temizlerken kolaylık olur.peçeteyi direkt atacağınız için tepsiyi yıkamakla uğraşmazsınız. kumluk göremedim bir de gaga taşı yok heralde.
Peçeteyi kuru koyuyorum bir dahakine biraz ıslatırım hocam kumluk var yukarıda suluğun 3 te sıfır i kadar gaga taşı da alacaktım ama petshopcu kalamar kemiğini al gaga yaşına gerek yok dedi vermedi.