Cinsiyet ve konuşma

Feyzanur

Yeni Üye
Daha öncesinde erkek sandığım kuşumun yanına dişi aldık ama beyaz kuşların cinsiyeti zor anlaşıldığı için dişi çıktı. Bı sefer erkek kuş aldık 1.5 yaş civarı ve Hollanda kırması dediler sizlerden bilgi almak istedim cinsiyeti vs. hakkında. Bir de iki kelime konuşuyor ama 3 4 gündür günde 1 saat kelime dinletiyorum öğrenmiyor hiç acaba nasıl yapmam lazım. Sakinleştiği zamanlarda youtubedan tekrarlamalı ses açıyorum yanlış mı yapıyorum?

Resimdeki kuş dişi, 1 yaştan büyük çek yerli kırması ( hollanda da olabilir evet ) tatlı bir prenses.

Son düzenleme:
Hormonal sıkıntısı yoksa dişi gibi görünüyor. Diğer arkadaşlarda yorumlasınlar ama.

Hareketleri nasıl dişiye kur yapıyor mu ?

Yem kusuyor, peşine koşuyor ama çiftleşme isteği görmedim sadece peşinde dolanıyor yeni old. İçin mi bilemiyorum tabi
Yem kusuyorsa erkek demektir. Ama hormonal bir sıkıntı yaşıyor gibi. Denflor ( kırmızı kutu ) ve enzim içerikli bir probiyotik ( prozim plus veya probiacti bird olabilir ) alın. Carnisspeed ve sedochol de kullanmanızı öneririm.

Bu dediklerinizin hepsini çiftleşmesi için mi kullanmalıyım yoksa sağlık hormonal sıkıntısı olmaması için mi

İkisi içim de faydalıdır. Ama en çok hormonal dengeyi kurmak için önerdim.

Geri