R Rahman kocaguzel Guest 8 Eki 2013 #1 Bunlar benim kuslarim cinsiyetlerini ögrenebilir miyim acaba kendim tam emin olamadim icin tesekkürler. Sent from my iPhone using Tapatalk - now Free
Bunlar benim kuslarim cinsiyetlerini ögrenebilir miyim acaba kendim tam emin olamadim icin tesekkürler. Sent from my iPhone using Tapatalk - now Free
B Berrin YASMİN Emektar Üye Katılım 28 Ocak 2013 Mesajlar 1,533 Tepkime puanı 11 8 Eki 2013 #2 Yeşil olan dişi mavi olan ve beyaz olan erkek ortada 1 tane foto net değil.
Cengiz ŞENEL Paylaşımcı Üye Katılım 21 Ağu 2013 Mesajlar 522 Tepkime puanı 1 8 Eki 2013 #3 Mavi ve beyaz erkek, yeşil olan dişi, gri olanda kızışmış bir dişiye benziyor ama net çıkmamış. Son düzenleme: 8 Eki 2013
R Rahman kocaguzel Guest 9 Eki 2013 #5 Nasil tasinacak bi turlu yapamadim silmekde istiom ama olmadi yardimci olurmusunuz GT-S5830i cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Nasil tasinacak bi turlu yapamadim silmekde istiom ama olmadi yardimci olurmusunuz GT-S5830i cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Cengiz ŞENEL Paylaşımcı Üye Katılım 21 Ağu 2013 Mesajlar 522 Tepkime puanı 1 9 Eki 2013 #6 Tevfik AKTUNÇ' Alıntı: Konu yanlış yere açılmış taşınırsa sevinirim. Genişletmek için tıkla ... Bende merak ettim Tevfik ustam, bu tür konuları nasıl taşıyoruz?
Tevfik AKTUNÇ' Alıntı: Konu yanlış yere açılmış taşınırsa sevinirim. Genişletmek için tıkla ... Bende merak ettim Tevfik ustam, bu tür konuları nasıl taşıyoruz?