istanbul'da iseniz buyrun gelin yardımcı olayım elif hanım. kaçtan aldınız bu kuşları. Ayrıca yukarda bi yazınız da buradaki üreticilerin halleri harap demişsiniz de şahsen kefil olmayacağım kuşu ücretli veya ücretsiz olarak hiç bi şekilde kimseye vermem bunu beni az bucuk tanıyan alış verişi olmuş olan herkez bilirÇok pis kazık yemişim yalnızyarın 1 fotoğraf daha göstermek istiyorum size. Ondan biraz umutluyum. Inşallah o bari jumbodur. Beni iri diye kandırıp duruyorlar
![]()
60 tl e iyi almışsınız 80-100tl ortalama piyasası bu kalitede kuşların. Maden üretim hane kuruyorsunuz eyer toplu kuş a ihtiyacınız olursa sağlıklı şekilde türkiye'nin her yerine gönderim yapıyorum şu güne kadar hiç bir sorun çekmedim ve tüm kuşlarım tarafımdan 5 gün boyunca sağlık güvencem altımdadır aklınız olsunÇok teşekkür ederim kahraman bey. Bunları üretime koymadım büyümelerini bekliyorum. Jumbo olduğu kesin olursa jumbo eş almayı düşünüyordum. Bunu da 60 liraya aldım. Bunun jumbo olduğuna nerdeyse emindim. Bunu o yüzden ayrı koydum kırma yapmayım diye. Yeşil kuşları ve bunu jumbo diye sattı. Damızlıkta değil yavruda değil elimde kaldılar al git bunları dedi. Bende aldım geldim