Sıla Yetimoğlu
Yeni Üye
Yumurtlama dönemindeydi. Bir kez yumurtlamıştı bizimkilerde almış onu üstüne yatıyor diye. Neyse sonra bu kabarık duruyordu hep uyuyordu beni bile ısırmıyordu ki normalde beni hep ısırırdı sevdirmezdi. Sonra eve bir geldim bu hipnoz olmuş gibi bakıyor boncuğumun tam tersi şekilde göbeğinin üstüne tam yattı. Sonra kafasını sağa sola oynatmaya başladı. Nefesi iyi gibiydi sonra kuşçuya götürdük ben inanmak istemedim öldüğüne. Yolda öldü sonra kuşçu zayıflıktan dedi ama yemi falan vardı hep. Ben sadece 1 hafta şehir dışına gittiydim normalde biber mandalina falan veririm vitamin olsun diye ama abimle annem vermemiş. Belki de yumurtasını aldıkları için üzüntüden iştahı kesildi bilmiyorum. Dile kolay 4 yıldır bizimleydi. Onunla üniye başladım onunla bitirdim. Onun yeri hep ayrıydı beni pek sevmese de. Tam ona erkek kuş almak için annemi ikna etmeye başlamıştım belki eşi olursa kendini toparlar diye ama onun için ilk düşündüğüm fıstık vardı baya yaşlıydı. Ölmüştü o da bu sene daha birbirlerini görmeden diğer tarafta kavuştular. Boncuk onu çok sevmiş olmalı ki çıtırı kendi yanında istedi. Çok ağladım hâlâ ağlayasım geliyor. Onların yerini hiçbir kuş tutamayacak.