cok acill

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan DDY
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kg604R.jpg

Ben kopyalayıp yazdım,
Kuşun yeniyse yuvadan yeni kalkdıysa zeminin düzlüğünden dolayı olabilir,eğer zeminin düzse ona biraz saman felan eklemeni öneririm.

kus hic ayagının ustune basamıyor

-- MUHABBETKUSU.COM.TR; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 12:39 -->-> Daha önceki mesaj 22:02 --

tm bilgisi olan yokmu acaba

Arkadaşım sen bir veterinere götür bunu buradan olacak bir iş değil sıkışmış dahi olabilir önlemini zaman kaybetmeden al . Umarım düzelir.

develide veterinerler inekten baska birşeyi anlamıyor adam gecer diyip duruyor

tüh ya çok üzüldüm kırık gibi duruyor ama şişlik kızarıklık yok gibi anlamadım :( geçmiş olsun

Birde okulunu okuyorlar yazık umarım kendiliginden geçer diyeceğim de sanmıyorum bir yere sıkışmıs gibi duruyor . Inşallah bir yol bulursun.

geçmiş olsun çok ender bir durum buradan halledilecek bir sorun değil veteriner şart ama veterinerlerin hepsi de söylediğiniz gibi anlamıyor çok zor :!

tedavi gerektiren bir durum. çok büyük ihtimalle bir yere sıkışıp kırılmış gibi duruyor. civar semtlerde kanatlılardan anlayan bir veteriner araştırmalısınız.

Daha önce böyle miydi bir anda böyle mi oldu ?

Daha önce böyle ise anne kuluçkadayken üstüne yatmıştır. Yapabilecek birşey yoktur.
Sonradan böyle ise felç gibi görünüyor.

Geri