Vitamin kullanin uyduruk olmasin bioteknik falan olsun eger kullaniyorsanizda zamaninda vermeyi ihmal etmeyin
Avisol biyotekniğin değil mi zaten.Yalnız içeriğine baktım B vitamini yok.Tüy gelişimi için B.vit önemli. Daha iyileri var.
bence bu dediğini deneme. Bitince başka alırsın. Yulaf ver o da b vitamini açısından zengin üstelik severek yerler.
Hah aynen o dediginiz hocam o hâlâ stoklarda kalanlar olabilir bilmiyorum ben bayadir bulamiyorum sadece b yi buluyorum yada a ayri mi oluyo ne extradan b yi koymak istiyorsaniz 10 damla ise ortalamasi 5 damla koyun veya a,e bittikten sonra baslasinizda olur yeterki suyu bitmeye yakin ve haftalik duzenli olarak uygulayin tipki kendiniz antibiyotik aliyormus gbi etkisi o zaman belli ediyor
Teşekkür ederim. Elma yedirmeye çalışacağımAynen az az koyun yeterki duzenli olsun işlem fazla olmasi bagisikligini yetersiz kilabilir b vit elma ile saglayin a,e bitene kadar kendiniz yiyin sonra kalani asın kafese o onu 2 gune anca bitirir ben öyle yapa yapa 1 ayda boyamis gibi tuyleri canlandi simdi bosladim gene yoluk oldu eksik tutmamak lazim surekli yem yedirmekle olmuyo bagirsak sisteminede zararli
Anladım çok teşekkür ederim. Çarşıya inene kadar elma yedireyim çarşıya inince ilk işim yukaf almak olucakKabuksuz yulaf alacaksın. Petshoplarda vardır.
-- MUHABBETKUSU.COM.TR; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 20:06 -->-> Daha önceki mesaj 20:05 --
Vitamin haftada bir verirsen yeterli. Fazlası zarar.