Başlık biraz garipsenebilir fakat ben isteyen istediğini cevaplasın diye yazdım
Neyse konuyu uzatmadan girelim mevzuya.. İyi forumlar herkese ben Abdullah 20 yaşımdayım Kocaeli Üniv.'de Gıda Teknikerliği okuyorum ve İstanbul'da oturuyorum. Bugün yeni bir yavru muhabbet kuşu aldım. Daha önce 2 tane daha kuş almıştım bu 1 ay içinde 2side 1 hafta 10 gün sonra öldüler. Daha çok araştırma yaptım ilk 10 gün ellemeyecekmişiz kuşu. Ben sürekli elime almaya çalıştım sürekli dokundum kuşa. Kaçmıyordu ama omzumda kafamda elimde geziyordu 2side sıkıntı yoktu yemek yapıyordum 2si de omzumda izlerdi.. Sonradan birşey daha öğrendim, kafesi sıcak yer olsun diye kaloriferin yanındaki masaya koymuştum fakat burası pencere dibiydi, meğerse orada olan hava akımı yüzünden yavrular hasta olup ölebilirlermiş. 2. kuşum zaten 3. gününde hapşırmaya başlamıştı. Neyse yeni kuşum yeşil renkte. Aldığım üretici erkek olduğunu söyledi 30-40 günlük bir kuş. Kafesi de yeni aldım herşeyi yeni aldım nolur nolmaz diye. Yemine biraz kum karıştırdım petshoptan alıp; sindirimi kolay olsun diyeymiş. Yüksek ve pencereden uzak biryerde şu an kafesi. Yakında fotoğraflarını çekip koymayı düşünüyorum. Okuyan gözlerinize sağlık, şimdiden hoşbulduk herkese iyi forumlar iyi günler