İçinde yumurta olduğunu mu belirtiyor yaniYumurtlamaya hazir olduklarinda kuyruklari dusuyor nornalde.
Tamam atıyorum çekebilirsem Bi saniyekuşun farklı açılardanda fotoğrafını atarsamısınız tam net birşeyler söylemek için
kuşun farklı açılardanda fotoğrafını atarsamısınız tam net birşeyler söylemek için
Ben bu çifti bugün aldım. Yuvalıkla baya iyilerdi üreticiden aldım. 10 güne kalmaz yumurtlar dedilerbenim 1 çift kuşum var .kuşun poposu şiş gibi duruyor yumurta olma ihtimali var . yuvayla ilgisi nasıl ve bana pek yumurta var gibi gelmedi ama daha bilgili kişiler yardımcı olacaktır. benim dişi kuşunda poposu sürekli şiş yumurta varmış gibi duruyor yuvaylada ilgili ama 10 aydır falan bekliyorum öyle
Orasıda öyle tabiki kısmet bakalım artık sahan bugün geldiler ama gayet iyiler erkek yem yiyip dişiyi besliyor dişide kalamar kemiğinden başka bişey yemiyorBelli olmaz belkide 10 ay sonra yumurtlar bende gayet ureteken bir cift aldim su an birbirlerine bakmiyorlar bekliyorum.
İnşallah daha önce hiç kuşum yavrulamadı o yüzden çok istiyorumNe guzel o zaman yakında yumurtlar
İnşallah yavrulara kavuşuruzBenimde muhabbet kuşum yumurtlamadı daha once ama bekliyoruz hayırlısı pekde is yok gibi ama