Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bende ilk kuşumu ilk saldığım zaman öyle yapmıştım sultan papağanıydı ve çıplak elimlen kolayca yakalaya bildim tül örtü vb. atınca korka bilir ama ışık kapalıyken ne olduğunu anlamaz hızlı davranırsan amaaa dikkatli ol kuş uçmaya kalkarsa hemen ışığı aç biyerlere çarpmasın sakatlık olmasada ondakide bi can
içeri koyacağın zaman önce 1-2 kere parmağını tünek gibi uzat, olmadı 1-2 saat bekle, eline yem koy acıkınca gelir. Oda olmadı artık arkadaşların dediği gibi akşam ışığı kapatıp alırsın.
dün akşam bende saldım odada 1-2 defa turladı sonra kafesinin üstüne kondu ve kendisi kafesinin içine girdi sen kuşu kafesin yanına koy kendisi giriyor
hocam içeri koyacağın zaman kafesin kapılarını aç yarım saat bekle.gelmezse parmağını uzat konmassa ışığı kapatıp dene o da olmazsa tül at üstüne. ama tülü atarken dikkat et yere çakılmasın eline almanı tavsiye etmem..