UgurluTurk
Meraklı Üye

Yumurta olduğunda kanatları arada düşmez yumurta gelene kadar sürekli düşük olur beli şişer sadece dışkısının büyümesi ile bunu anlayamayız
Çiftim birbirine yem kusuyor kur yapıyor herşeyi yapıyorlar hamile olmasından şüphelendim dışkısı çok büyük normalinden kanatlarıda düşüyor arada![]()
Yumurta yolda gibi gözüküyor
Çiftim birbirine yem kusuyor kur yapıyor herşeyi yapıyorlar hamile olmasından şüphelendim dışkısı çok büyük normalinden kanatlarıda düşüyor arada![]()
Tüketim normal, yuvalığın girişini erkek kemiriyor içeriye ötüyor girişte duruyor vesaire.Bence en önemli göstergesi Gaga taşı ya da kalamar kemiğini yemesi dir çünkü yumurtanın kabuğunun ham maddesi olduğu için gebelik döneminde çok fazla tüketiyorlar
Eğer bunlardan birini çok tüketiyorsa yuvalık ın ağzını ya da içini de kemiriyorsa kesin hamiledir
Dişinin resmini atabilir misin
Evet hayırlı olsunSizce hamile mi dostlar?
Kardeşim çok mutlu ettin beni Allah razı olsunEvet hayırlı olsun
FIG-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Cümlemizden kardeşim [emoji4] yavrulara sağlıkla kavuş büyüt yeme düştüler de sende bizi mutlu et [emoji4][emoji6]Kardeşim çok mutlu ettin beni Allah razı olsun [emoji5]
Sadece dişinin yan profilden resmini atsana beli kuyruğu falan komple yandan görünsünKardeşim çok mutlu ettin beni Allah razı olsun [emoji5]
Sadece dişinin yan profilden resmini atsana beli kuyruğu falan komple yandan görünsün
Allahın izniyle inşallah olsada diyebilsemCümlemizden kardeşim [emoji4] yavrulara sağlıkla kavuş büyüt yeme düştüler de sende bizi mutlu et [emoji4][emoji6]
Var bence yumurta hocam bu arada kafes 45x35 kafes ise tünekleri karşılıklı dikine koyun daha iyi olur böyle hareket alanları kısıtlı olmuş
Mustafa hocam yuvaya yakın olsunlar diye bu şekilde taktırdı karşılıklı paraleldiler altlı üstlü sizce hangisiVar bence yumurta hocam bu arada kafes 45x35 kafes ise tünekleri karşılıklı dikine koyun daha iyi olur böyle hareket alanları kısıtlı olmuş
Peki o zaman kalsın böyle sıkıntı yok [emoji4]Mustafa hocam yuvaya yakın olsunlar diye bu şekilde taktırdı karşılıklı paraleldiler altlı üstlü sizce hangisi
Doğrudur var bence de yumurta zaten dışkı da büyümüştü hem artık yeter siz rahatsız etmeyin stres yapmasınlar![]()
Dişi ile erkeğin kanat düşüklüğü bariz fark var hocam
Erkek yuvaya ilgi gösteriyor da dişi pek göstermiyorDoğrudur var bence de yumurta zaten dışkı da büyümüştü hem artık yeter siz rahatsız etmeyin stres yapmasınlar