Koparıp atıyor ama alıp yuvaya götürmüyor, bu arada yuvalık da takılıKızıştığını belli ettiriyor tabanda ızgara varsa kullanın iyi olur.
Yuvalıkta talaş var, öpüşüyor, birbirini kaşıyorlar ama çiftleştiklerini görmedim, çiftleşmiş olabilirler mi?Yuvalık da talaş veya o tip malzeme var mı?
Sanmıyorum. Gazetede kimyasal kullanılıyor sonuçta engellemenizi tavsiye ederim.Yuvalıkta talaş var, öpüşüyor, birbirini kaşıyorlar ama çiftleştiklerini görmedim, çiftleşmiş olabilirler mi?
Beyaz kağıt koyayım o zaman, bunu da parçalar mı?Sanmıyorum. Gazetede kimyasal kullanılıyor sonuçta engellemenizi tavsiye ederim.
Parçalar evet. Erkeğin dişiye ayak attığını gördünüz mü?Beyaz kağıt koyayım o zaman, bunu da parçalar mı?
Erkek dişiye ayak atıyordu ama dişi çiftleşmeye yanaşmıyordu, hala da atıyor, ne yapmak lazım?Parçalar evet. Erkeğin dişiye ayak attığını gördünüz mü?
Atması güzel üretimhane sesiyle teşvik edin bir süre dinletin etkisi oluyor.Erkek dişiye ayak atıyordu ama dişi çiftleşmeye yanaşmıyordu, hala da atıyor, ne yapmak lazım?
Bugün bebek büsküvisi + havuç ve yumurta haşlayıp karıştırdım verdim yemişler, nijer tohumu vermiyorum tüye sokuyor dediler, ne dersin?Atması güzel üretimhane sesiyle teşvik edin bir süre dinletin etkisi oluyor.
Evet bu şekil devam edin, kendinize bir program yapın.Bugün bebek büsküvisi + havuç ve yumurta haşlayıp karıştırdım verdim yemişler, nijer tohumu vermiyorum tüye sokuyor dediler, ne dersin?
Bir sorun olmaz fakat sadece elma sirkesi gerekmez. Çeşit çeşit şeyler var bunun A B vs. vitamini var + probiyotiği var bunları karşılamalısınızAra ara sularına elma sirkesi katıyorum parazit vs. var ise temizlesin diye, erkek alışık ve konuşan bir kuş olduğundan dişi çok yaklaşmıyor yani ele alışık değil. Fotoğraf gerekir mi?
Bir sorun olmaz fakat sadece elma sirkesi gerekmez. Çeşit çeşit şeyler var bunun A B vs. vitamini var + probiyotiği var bunları karşılamalısınız[/QUOTEHaşlanmış yumurtanın kabuğunu (zarı soyulmuş) inceltip yemlerinin içine katıyorum, probiyotik te katıyorum