Dişi

babacicikus338393

Yeni Üye
Arkadaşlar dişi bir yavrum ve erkek yavrum vardı erkek bugü n bi kazadan kaçtı gitti. Dişi tek basına bakılmaz hiç ilgi göstermez hiç konuşmaz diyorlar zor da olsa bunlar yapılacak seyler mi biraz bilgi verir misiniz? Lütfen sadece profesyoneller, tecrübesi olanlar yorum yapsın

Erkek kuslara gore daha zor alışırlar. Ancak imkansiz değil. Ben de erkek kusuma es almayi dusunuyorum. Biraz arastirdim. Hatta forumdan biri sagolsun kendi disi kusunun videosunu gönderdi. Gayet de bicir bicir elden yemek yiyordu :) daha fazla ilgi ve sabir gerekebilir.

Benim disi kusuma hic ilgi gosternemistim konusmaz alismaz diye. Erkek kusum konusuyordu onadan konusmayi öğrendi kendini sevdirir biraz arada hircin isirir gibi yapar ama cok akıllı bir kus. Bence disilerse alisir ilgi gosterince. 3 aylik baska bir disim var bana resmen aşık koynumda yatiyor devamli kendini kasitiyor elimden hic kaçmıyor.

Erkek kuslara gore daha zor alışırlar. Ancak imkansiz değil. Ben de erkek kusuma es almayi dusunuyorum. Biraz arastirdim. Hatta forumdan biri sagolsun kendi disi kusunun videosunu gönderdi. Gayet de bicir bicir elden yemek yiyordu :) daha fazla ilgi ve sabir gerekebilir.
Benim kızım cana yakındır maşallah :) Sizde gördünüz zaten. Fakat her kuş için garanti veremem. Kişinin ilgi ve alakasına bağlı.

Öncelikle maşaallah kuşunuza onca kuş besledim en sevdiğim kuş dişi yeşil bir kuştu 6 7 sene besledim çok sadık olurlar sevdiklerinden asla ayrılmazlar ayrıca konuşurlarda

Geri