Arkadaslar erkek kusum disnin ustune cikior maksimum disi 2 saniye ustunde tutuyordu son gunlerde baya disi yuvaya girmeye basladi ama bu son 2 gun yuvaya girmez oldu sizce disim hamilermi
yumurta var galiba anüs etrafında şişlik varmı?Arkadaslar erkek kusum disnin ustune cikior maksimum disi 2 saniye ustunde tutuyordu son gunlerde baya disi yuvaya girmeye basladi ama bu son 2 gun yuvaya girmez oldu sizce disim hamilermi
Hocam önceden anüsüne baktigimda tuylerden gozukmuyordu ama bugun baktım eti gorebiliorumyumurta var galiba anüs etrafında şişlik varmı?
Ama son 2 gündür yuvaya girmiom neden kiyumurta var galiba anüs etrafında şişlik varmı?
şişmiş mi yani?Hocam önceden anüsüne baktigimda tuylerden gozukmuyordu ama bugun baktım eti gorebiliorum
Kalamar kemigi gaga taşı suanda var vitamin siparis verdim yarın diyer gün elime ulasacakvar gibi uzaktan atar mısınız?lütfen plastik tünek kullanmayın.dişiye vitamin takviyesi yapıyor musunuz
Önceden göremeyip simdi görebilmek şişmek oluyorsa şişmiş hocamşişmiş mi yani?
Bence yumurta varKalamar kemigi gaga taşı suanda var vitamin siparis verdim yarın diyer gün elime ulasacak
Kızginlik yumurtasımi ki acaba erkek bir kac saniye durabiliordu dişinin ustundeBence yumurta var
Gerwit w 50 mgyumurta var.vitamin olrak ne aldınız
çiftleşmiş galiba kızgınlıkda pek şişkin olmuyorKızginlik yumurtasımi ki acaba erkek bir kac saniye durabiliordu dişinin ustunde
yuvalık takilimi?Gerwit w 50 mg
çiftleşmiş galiba kızgınlıkda pek şişkin olmuyor
Evet bayadir girip cikiodu taki son 2 gune kadar girmez olduyuvalık takilimi?
İnşallah doludur yumurta
Evet bayadir girip cikiodu taki son 2 gune kadar girmez oldu