Bir de tünekteyken bazen öne doğru uzanıp kusma hareketi yapıyor, kustuğunu görmedim kafes tabanında da yoktu.
Yardımcı olabilir misiniz neyi var?
Denflor probiyotik, prozim plus probiyotik, powerchol almalısınız. Opsiyonel olarak da glisin öneriyorum ( olmasa da olur ama olsa çok iyi olur ). Bunları alıp karaciğere destek vermeniz lazım. Sık sık dışkı ve videosunu özellikle de kabarma halsizleşme solgun bakışlar olduğunda hemen videosunu çekip paylaşın. İlk söylediğim ilaçlara şimdilik gerek yok. Ama takipte kalmalıyız.3 hafta oldu kuşu alalı o yüzden öncesini bilmiyorum ama geldiğinden beri dışkıları değişiyor bazen normal, bazen açık yeşil, bazen böyle koyu yeşil oluyor.
sedochol verdim en az haftada bir bazen iki. aspuru arttırdığımda koyu yeşil oluyor dışkı.
tartım yok tartamadım hocam kuş da çok ürkek, ama ilk elime aldığımda sivri göğüs kemiğini hissettim hemen ama aldığım yerde beslenememiştir belki diye düşündüm. onun dışında hareketi ötmesi güzel, sürekli erkek kuşun yanına gitmek istiyor ama bazen videodaki gibi öne doğru eğilip kusma hareketi yapıyor ya da öne doğru eğik duruyor
Online alabilirsiniz hepsini denflor eczanede de olur ama. Evet iki probiyotiği birlikte kullanacaksınız. Erkekle aynı kafeste durabilir. D3ve dikenini günde 3-4 tane şeklinde yesin oda karaciğere fayda sağlayacaktır.denflor u eczaneden alacağım dimi hocam? powerchol u nereden alabilirim? Bir de bu iki probiyotiği birlikte mi kullanacağım?